"Πράσινα" ρεκόρ για τρεις

"Πράσινα" ρεκόρ για τρεις

Μετά από τρία χρόνια και τρεις διαδοχικές ήττες σε δύο διαφορετικές σειρές, ο Παναθηναϊκός Superfoods νίκησε ξανά εντός έδρας στους τελικούς. Η τελευταία νίκη των «πράσινων» ήταν στις 4/6/2014 όταν είχαν νικήσει τον Ολυμπιακό με 82-71 και είχαν κατακτήσει τον τίτλο.

Οι εννέα εύστοχες ελεύθερες βολές είναι ρεκόρ για τον Νίκο Παππά στο πρωτάθλημα με τα χρώματα του Παναθηναϊκού Superfoods. Επίσης οι 16 πόντοι που σημείωσε αποτελούν την καλύτερη φετινή του επίδοση.

Ο Αντώνης Φώτσης έφτασε τα 349 παιχνίδια στην STOIXIMAN.GR Basket League, προσπέρασε κατά ένα τον Βασίλη Ξανθόπουλο και «έπιασε» στη 18η θέση των παικτών με τα περισσότερα ματς στη λίγκα τον Νίκο Κούβελα. Είναι ο δεύτερος εν ενεργεία παίκτης με τα περισσότερα ματς πίσω από τον Βασίλη Σπανούλη που έχει 100 περισσότερα.

Τα 10 ριμπάουντ που μάζεψε ο Νικ Καλάθης αποτελούν την καλύτερη επίδοσή του στα πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος αλλά και τη δεύτερη καλύτερη συνολικά στην STOIXIMAN.GR Basket League.

Τις 100 εύστοχες ελεύθερες βολές στην καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα συμπλήρωσε ο Μάικ Τζέιμς που πλέον μετρά 100/113.

Τα 19 αμυντικά ριμπάουντ που μάζεψαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού Superfoods αποτελούν και τη χαμηλότερη επίδοσή τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Δύο τριάδες και μια «τουφεκιά» σε απόδοση 6,20… Όλα τα σημερινά προγνωστικά!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News