«Πούλησε Τομανέ κι επανέρχεται για Μακέντα»

Ξεμπούκωσε ο Παναθηναϊκός και τώρα... πρόκριση!

Αν και ο Φεντερίκο Μακέντα συμφώνησε για επέκταση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό, οι Σέρβοι επιμένουν πως ο Ερυθρός Αστέρας θα επανέλθει με νέα πρόταση.

Ο Ερυθρός Αστέρας ξεμένει από επιθετικό, καθώς ο Τομανέ οδεύει στη Σίβασπορ κι έτσι θα βγει στην αγορά για την εύρεση στράικερ.

Σύμφωνα με νέα σερβικά δημοσιεύματα, η ομάδα του Ντέγιαν Στάνκοβιτς ψάχνει για σέντερ φορ, καθώς ο Τομανέ αναμένεται τις επόμενες ημέρες να βρεθεί στην Τουρκία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει, με την τουρκική ομάδα να βγάζει από τα ταμεία της το ποσό των 800.000 ευρώ.

Η αποχώρηση του Τομανέ αφήνει γυμνό τον πρωταθλητή Σερβίας και όπως αναφέρει ο σερβικός Τύπος θα επανέλθει με νέα πρόταση για τον Φεντερίκο Μακέντα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News