Που να μην... ανέβαινε το μπάτζετ!

Νέα αύξηση μπάτζετ και 3 μεταγραφές από Αλαφούζο - Ποιες οι θέσεις

Μας αρέσει που ανέβασε πέρσι το μπάτζετ ο Αλαφούζος για να βελτιωθεί ο μ.ο κλάσης του ρόστερ και για μια ακόμα σεζόν μένεις εκτός Ευρώπης (προσωπικά δεν πιστεύουμε ότι ο Παναθηναϊκός προλαβαίνει) παρότι το υλικό σου είναι καλύτερο από εκείνο που κλήθηκε να διαχειριστεί την προηγούμενη διετία ο Γιώργος Δώνης.

Π.χ είναι πολυτέλεια για τον σύλλογο να έχει τους Μακέντα-Καρλίτος σαν επιθετικό δίδυμο σε μία εποχή που δουλεύει με μικρό μπάτζετ (πάντα σε σχέση με τους παραδοσιακούς αντιπάλους).

Το καλοκαίρι λέγαμε πως συνύπαρξη τους θα δώσει στο ελληνικό πρωτάθλημα νίκες ακόμα και σε παιχνίδια που δεν θα υπάρχει καλός ρυθμός.

Όμως ήταν ξεκάθαρο πως με το δίδυμο αυτό σε παιχνίδια υψηλού ανταγωνισμού ο Παναθηναϊκός θα είχε λιγότερη ενέργεια, δεν θα είχε πρέσινγκ ψηλά, θα στερούνταν πλάτος στην ανάπτυξη κι όλα αυτά θα είχαν σαν αποτέλεσμα να χάνει μέτρα στο γήπεδο.

Το κατανοήσαμε τις πρώτες μέρες Πογιάτος όταν οι παίκτες έκαναν προσπάθεια να μην σωριαστούν στο χορτάρι από την έλλειψη δυνάμεων, αλλά ακόμα και με προβληματική φυσική κατάσταση πιστέψαμε ότι μετά τον ερχομό Μπόλονι η κατάσταση θα βελτιωνόταν και το τριφύλλι θα έβγαινε Ευρώπη εκμεταλλευόμενο τουλάχιστον τους μπαλαδόρους του. Αμ δε…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News