Που μυαλό...

Που μυαλό...

Με αφορμή τα πειθαρχικά παραπτώματα που άρχισαν να πληθαίνουν στο Κορωπί προέκυψαν δημοσιεύματα που φέρνουν τον Γιάννη Αλαφούζο ενοχλημένο με τους παίκτες, αποφασισμένο να πονέσει τους «αντάρτες» στην τσέπη, τασσόμενος 100% στο πλευρό του προπονητή.

Με αφορμή το τελευταίο σκέλος εμείς αν ήμασταν στη θέση του Λάζλο Μπόλονι θα είχαμε ήδη αρχίσει να ανησυχούμε.

Το ιστορικό τέτοιων στηρίξεων στους προκατόχους του δεν είναι και πολύ ενθαρρυντικό.

Ο μεγαλομέτοχος αμφιβάλουμε αν καταλαβαίνει από ποδόσφαιρο. Ήταν χρήσιμος γιατί έβαλε τα ωραία του λεφτά το 2013 και το 2014 όταν το καράβι πήγαινε ολοταχώς για …φούντο, είναι σόουμαν και θεαματικός ως άνθρωπος που ξέρει άριστα τα media, έχει κι ένα ασκέρι συνεργατών να τον ακολουθεί, διαθέτει άριστες σχέσεις με την κυβέρνηση που πασχίζει να του φτιάξει γήπεδο (σε αυτόν, όχι στον Παναθηναϊκό) αλλά από μπάλα μάλλον καταλαβαίνει ελάχιστα για να μην πούμε γρι!

Αν καταλάβαινε θα κρατούσε τον Γιώργο Δώνη τουλάχιστον άλλη μια χρονιά και θα μιλούσε σοβαρά μαζί του για το πώς θα φτιάξει του χρόνου μια δυνατότερη ομάδα με 2-3 με φτασμένους, έτοιμους παίκτες προσωπικότητας από αυτούς που ο σύλλογος είχε ανάγκη για να προσθέσει στο πλευρό των ταλαντούχων πιτσιρικάδων του.

Αλλά που μυαλό…

Νίκη με γκολάρα φάουλ του Νίνη:

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News