Που έχει εξαφανιστεί ο Μαντζούκας;

Στο ΑΣΕΑΔ για Μαντζούκα ο Παναθηναϊκός

Που έχει εξαφανιστεί ο Λευτέρης Μαντζούκας; Το μεγαλύτερο ταλέντο του ελληνικού μπάσκετ κατέληξε στον Παναθηναϊκό προ μηνών, γράφτηκαν χιλιάδες λέξεις για εκείνον κι όμως έχουμε κάνει… μαύρα μάτια να τον δούμε.

Σίγουρα ταλέντο έχει πολύ αλλά οι ειδικοί λένε πως στην ηλικία που βρίσκεται πρέπει να βελτιώσει κι άλλο το παιχνίδι του για να πάρει χρόνο.

Αρχικά την τεχνική του, το footwork του σε συγκεκριμένες καταστάσεις, να καλλιεργήσει κι άλλο την (καλή) του εκτέλεση μετά από ντρίμπλα και κυρίως να διαχειριστεί πιο σωστά την επιθετικότητα του η οποία κάποιες φορές εισχωρεί σε πνευματικό επίπεδο επηρεάζοντας π.χ. στο κομμάτι αποφάσεων στην επίθεση όπου η διάθεση του «θέλω» προσπερνά τη ταμπέλα του «πρέπει».

Στην εφηβεία άλλωστε ο ενθουσιασμός σπάνια συμβαδίζει με ώριμη και …παγωμένη σκέψη και στον Παναθηναϊκό θέλουν να προσέξουν πολύ πριν ρίξουν τον μικρό στα βαθιά, μη θέλοντας να ζήσουν άλλη περίπτωση «Χαραλαμπόπουλου».

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News