Που ποντάρει ο ΠΑΟ για Ραφαέλ

Ραφαελ

[ads]

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση τερματοφύλακα ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του χειμώνα και έχει πρώτο στόχο τον Βραζιλιάνο (κάτοχος πορτογαλικού διαβατηρίου) Ραφαέλ Καμπράλ της Νάπολι.

[ads2]

Η περίπτωσή του βεβαίως δεν είναι εύκολη, ωστόσο στον Παναθηναϊκό σκοπεύουν να το παλέψουν αφού θεωρούν πως ο Ραφαέλ συγκεντρώνει όλο τη δέσμη των στοιχείων που αναζητούν.

Σύμφωνα με το Goal, ο Παναθηναϊκός έχει δύο «όπλα» στη «μάχη» για τον Ραφαέλ. Το πρώτο είναι ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, η παρουσία του οποίου στο «τριφύλλι» αποτελεί τεράστιο πλεονέκτημα και ασφάλεια για κάθε Βραζιλιάνο. Το δεύτερο είναι ο μάνατζερ Χόρχε Μασάδο, ο Βραζιλιάνος μεγαλοατζέντης, μέσω του οποίου ο Παναθηναϊκός απέκτησε τον περασμένο Γενάρη τον Μολέδο.

To προγνωστικό της Ημέρας από την Αγγλία. Ένα κλικ στον Παρακάτω σύνδεσμο αρκεί για να βρεθείτε στο ΤΑΜΕΙΟ ….. Προγνωστικά Premier League.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News