Πότε "μπαίνει" με την ομάδα ο Χεζόνια!

Πότε "μπαίνει" με την ομάδα ο Χεζόνια!

Στα πολλά τρίποντα που δέχτηκε ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο ημίχρονο στάθηκε ο Θανάσης Γιαπλές.

Το ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να φροντίσει να «κουμπώσει» ο Μάριο Χεζόνια στην ομάδα τόνισε ο Θανάσης Γιαπλές…

Ο βοηθός του Όντεντ Κάτας αναφέρθηκε ακόμα στα ατομικά λάθη που είχαν να κάνουν με την συγκέντρωση της στιγμής και προκάλεσαν πολλά τρίποντα από την Άλμπα.

Αναλυτικά

Για το έλλειμα ενέργεια του Παναθηναϊκου και αν αυτό έπαιξε ρόλο στο παιχνίδι:

“Δεν θα πούμε το προφανές, ότι είχαμε μεγάλο διάστημα αποχής και μη φυσιολογικής λειτουργίας της ομάδας, πρέπει να προχωρήσουμε και να μην σταθούμε εκεί. Πρέπει να κάνουμε κριτική για τα 9 τρίποντα που δεχτήκαμε, αυτά δεν είχαν να κάνουν με την φυσική κατάσταση αλλά με την συγκεντρωση της στιγμής.

Η γενική τακτική είναι αυτή που χρησιμοποιούν όλοι απέναντι στην Άλμπα, να ελέγξουν το γρήγορο ρυθμό της. Το καταφέραμε και με την χρήσιμοποιήση του ψηλού σχήματος. Ξαναλέω ότι το πρόβλημα δεν είχε να κάνει με την τακτική, το ψηλό ή το κοντό σχήμα, αλλά από την ατομική συγκέντρωση σε πολλές φάσεις”.

Για τον Χεζόνια και το κλίμα στην ομάδα:

“Είμαστε όλοι λίγο μπερδεμένοι με αυτό που μας έτυχε σαν ομάδα με τον ιό, αλλά πρέπει να το ξεχάσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να συγκεντρωθούμε. Το ταλέντο και ικανότητες είναι αδιαμφισβήτητες. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να φροντίσουμε να “κουμπώσει” στην ομάδα και να τον εκμεταλλευτούμε όσο καλύτερα γίνεται. Έχει ξεκινήσει ήδη να δουλεύει στην Ελλάδα με τα παιδιά που είναι εκεί. Το θέμα είναι να ενταχθεί στην λειτουργία της ομάδας και την τακτική της”.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News