Πότε, πόσο και που θα γίνει η καλοκαιρινή προετοιμασία

Πότε, πόσο και που θα γίνει η καλοκαιρινή προετοιμασία

Η πρώτη της νέας σεζόν για τον Παναθηναϊκό θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 27/6 με τους πράσινους να αναχωρούν δυο μέρες αργότερα για την Ολλανδία.

Λιγότερες από κάθε άλλη χρονιά είναι οι μέρες διακοπών που έχουν στην διάθεση τους οι παίκτες του Παναθηναϊκού το φετινό καλοκαίρι.

[ads2]

Σε αυτό φυσικά έπαιξε ρόλο τόσο ότι τα play offs κράτησαν μέχρι τις 31 Μαίου όσο και ότι το τριφύλλι θα μπει και φέτος νωρίς στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Από την Τετάρτη 1/6 οι παίκτες του Παναθηναϊκού είναι ελεύθεροι να κάνουν τις διακοπές τους οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι την Κυριακή 26 Ιουνίου.

Και αυτό γιατί άπαντες, πλην Μπεργκ που έχει υποχρεώσει στο EURO 2016 με την Σουηδία, έχουν ενημερωθεί να βρίσκονται πίσω στην Αθήνα την Δευτέρα 27 Ιουνίου για την πρώτη συγκέντρωση της νέας περιόδου.

Τις δυο πρώτες μέρες οι πράσινοι θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις, αιματολογικά και εργομετρικά χωρισμένοι σε γκρουπ και την Τετάρτη 29 Ιουνίου θα αναχωρήσουν για την Ολλανδία και συγκεκριμένα το Τέγκελεν.

Εκεί θα πραγματοποιηθεί το πρώτο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους για δέκα μέρες καθώς η επιστροφή στην Ελλάδα είναι προγραμματισμένη στις 8 Ιουλίου. Οι παίκτες του τριφυλλιού κατά την παραμονή τους στην Ολλανδία θα δώσουν τουλάχιστον δυο φιλικά παιχνίδια.

Εν συνεχεία από τις 9/7 θα κάνουν προπονήσεις στο “Γ. Καλαφάτης” και θα δώσουν κάποια φιλικά ακόμα, ίσως κάποια απ’ αυτά και εκτός Ελλάδας, ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη στις 28 Ιουλίου και το πρώτο ματς του Europa League.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News