«Πότε έρχεται ο Χεζόνια, ήθελε να παίξει με Άλμπα»

Χεζόνια: Ο αριθμός φανέλας που επέλεξε!

Ο Μάριο Χεζόνια, οπως αποκάλυψε ο Δημήτρης Κοντός στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, αναμένεται την Τετάρτη στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό και μάλιστα εξέφρασε την επιθυμία να παίξει με την Άλμπα την Παρασκευή στο Βερολίνο.

«Η προσπάθεια που κάνει ο ίδιος είναι να έρθει αύριο, αλλά δεν είναι εύκολο, γιατί υπάρχουν γραφειοκρατικά ζητήματα και τεστ κορονοϊού. Ήθελε να ταξιδέψει στο Βερολίνο για να παίξει με την Άλμπα. Δεν πρόκειται να γίνει αυτό όμως, γιατί πρέπει να κάνει μετρήσεις και προπονήσεις, αλλά δείχνει πόσο πολύ θέλει να παίξει στον Παναθηναϊκό. Ο ίδιος είναι σε καλή κατάσταση», τόνισε.

«Πρόσφερε μεγάλη χαρά στον κόσμο του ο Παναθηναϊκός. Τέτοια κύμα ενθουσιασμού είχαμε πολλά χρόνια να δούμε. Δυστυχώς παρότι οι φίλαθλοι έχουν τέτοια τρέλα μαζί του κι αυτός με το ΟΑΚΑ, αλλά δεν μπορούν να συναντηθούν στο γήπεδο. Η διοίκηση κατάφερε κάτι που έμοιαζε ακατόρθωτο, το δούλεψε πάρα πολύ και έκανε αυτή τη σπουδαία μεταγραφή», πρόσθεσε.

Όσο για το πώς μπορεί να μείνει και τη νέα σεζόν στον Παναθηναϊκό; «Η Μπαρτσελόνα μπορεί να ματσάρει οποιαδήποτε πρόταση έχει ο Χεζόνια. Αν ο ίδιος δεν θέλει να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, γίνεται συζήτηση για οψιόν, καταβάλεις το ποσό και τον αποκτάς».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News