«Ποτέ δεν έκανε αξιόλογη πρόταση ο Παναθηναϊκός - Τελείωσε οριστικά του Πούκι»

«Ποτέ δεν έκανε αξιόλογη πρόταση ο Παναθηναϊκός - Τελείωσε οριστικά του Πούκι»

Νέο δημοσίευμα-βόμβα «έσκασε» για τον Παναθηναϊκό από την Δανία, αναφορικά με την περίπτωση Πούκι και τις διαπραγματεύσεις των «πράσινων» με την Μπρόντμπι.

Ο έγκριτος δημοριογράφος Σόρεν Σόργκενφρι έγραψε για όλα όσα συνέβησαν στην υπόθεση Πούκι, για τις διαπραγματεύσεις του Παναθηναϊκού με την Μπρόντμπι, ενώ ενημέρωσε το αναγνωστικό κοινό ότι το θέμα θεωρείται οριστικά λήξαν. Μιλάει με πολύ σκληρή γλώσσα και υποτιμητικά για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος όπως αναφέρει χρησιμοποίησε τα ΜΜΕ για να επιχειρήσει να πιέσει την Μπρόντμπι.

Ο Σόργκενφρι τονίζει ότι ουδέποτε ο Παναθηναϊκός πλησίασε στα θέλω της Μπρόντμπι για τον Πούκι και ουδέποτε υπήρξαν ουσιαστικές διαπραγματεύσεις. Παράλληλα, επισήμανε ότι ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να δώσει μια εκ διαμέτρου διαφορετική εικόνα από την πραγματική στον αθλητικό Τύπο, μόνο και μόνο για να δημιουργήσει εντυπώσεις, αφού η πρόταση που είχε καταθέσει είχε απορριφθεί.

Τέλος, τονίζει την ήδη γνωστή δυσαρέσκεια των ανθρώπων του συλλόγου της Δανίας, αποκαλύπτοντας ότι στο σίριαλ γράφτηκε οριστικά ο επίλογος. Μπορείτε να διαβάσετε το δημοσίευμα ΕΔΩ.

Σσσσς… Αρχίζει η Premier League! Προγνωστικά στοιχήματος

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News