Πόσο πολύ λείπει ένας παίκτης τύπου Καλάθη

Ανατροπή με Καλάθη; - Πού τον «στέλνουν»

Δεύτερη σερί σεζόν χωρίς ένα παίκτη τύπου Καλάθη στο κουμάντο κι ακόμα και οι μεγαλύτεροι haters του Νικ σίγουρα συμφωνούν ότι λείπει πολύ από τον Παναθηναϊκό.

Δυο πράγματα έκαναν ανέκαθεν κακό στον εξαιρετικό αυτό παίκτη: η σύγκριση με τον Διαμαντίδη κι η δημοσιοποίηση των μεγάλων αμοιβών του. Ο Καλάθης δεν είπε ποτέ ότι είναι Διαμαντίδης, ούτε και επεδίωξε ποτέ να συγκριθεί μαζί του.

Στον Εξάστερο συνυπήρξαν χωρίς κανένα πρόβλημα. Πιθανότατα κάποιους τους ενοχλούσε πως ο ρόλος του μεγάλωνε: μόνο που χωρίς αυτόν όλα θα ήταν χειρότερα.

Άλλοι πάλι, όταν μιλάνε για τον Νικ και την προσφορά του, επικεντρώνουν την συζήτηση στα χρήματα που παίρνει κι η αλήθεια είναι ότι έπαιρνε πάρα πολλά.

Όμως χωρίς την δική του τακτική σοφία, χωρίς την καθοδήγησή του, χωρίς την άμυνά του, χωρίς την μεθοδικότητα του, η ομάδα το πιθανότερο είναι ότι δεν θα είχε σερί παρουσίες στα προημιτελικά, αλλά θα είχε αποκλειστεί από τον πρώτο γύρο στην Ευρωλίγκα. Δίχως αυτόν φέτος λίγο έλειψε να τερματίσει… τελευταία!

Λείπει ο Νικ και μάλιστα πολύ…

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News