Πόσο «πληρώνει» η νίκη του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι - Όλες οι αποδόσεις

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Στον «αέρα» ξανά ο 1ος τελικός

Βγήκαν οι αποδόσεις για το ντέρμπι της Α1 Γυναικών…

Τα φίνα κορίτσια του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζουν σήμερα (20/5, 12:00) τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, σε ένα ματς που μεταδίδεται τηλεοπτικά από το ERTSports2.

Από όσα είδαμε στον πρώτο αγώνα, ο Παναθηναϊκός ήλεγξε το ματς στο μεγαλύτερο διάστημα, είχε το προβάδισμα μέχρι το φινάλε, ωστόσο κάποιες λάθος αποφάσεις και η αστοχία τον έκαναν να το απωλέσει.

Σύμφωνα με τις στοιχηματικές, ο Παναθηναϊκός παρουσιάζεται ως αουτσάιντερ στις στοιχηματικές αποδόσεις. Συγκεκριμένα, η νίκη των «πράσινων» πληρώνει 2,20! Ενδιαφέρουσα προσέγγιση αυτή των +2,5 πόντων στο χάντικαπ των φιλοξενούμενων, με την απόδοση να πηγαίνει στο 1,86.

Ως επικρατέστερο παρουσιάζεται το σενάριο οι «πράσινες» να πετύχουν 65 πόντους. Το Over 64,5 πόντοι του Παναθηναϊκού προσφέρεται σε απόδοση 1,75.

Δείτε όλες τις αποδόσεις για τις αγορές του αγώνα

21+ | Παίξε Υπεύθυνα – Οι αποδόσεις ενδέχεται να τροποποιηθούν

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News