Ποσό ΜΑΜΟΥΘ η ρήτρα Παναθηναϊκού για Μπεργκ

Ποσό ΜΑΜΟΥΘ η ρήτρα Παναθηναϊκού για Μπεργκ

Ο Μάρκους Μπεργκ αποτελεί τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού και η ΠΑΕ Παναθηναϊκός προτείνει μια νέα συμφωνία με ακόμη καλύτερους όρους για τον σουηδό φορ.

Οι Πράσινοι σκοπεύουν να χρίσουν και εμπράκτως τον Μπεργκ ως τον παίκτη με το υψηλότερο συμβόλαιο στην ομάδα με αμοιβή μάλιστα την οποία κανείς άλλος δεν θα ξεπερνάει.

[ads2]

Εντός της ημέρας ο Παναθηναϊκός αναμένεται να στείλει εγγράφως την τελική πρόταση προς τον Μπεργκ, ο οποίος βρίσκεται στο καμπ της Εθνικής Σουηδίας που προετοιμάζεται για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Αξίζει να τονιστεί πάντως ότι στις συζητήσεις τέθηκε επί τάπητος τόσο η πιθανότητα να οριστεί ρήτρα πώλησης στο νέο συμβόλαιο (κάτι που δεν υπάρχει στο ισχύον) που θα ξεπερνά τα δέκα εκατ. ευρώ καθώς το Αμβούργο διατηρεί περίπου το 38% της μεταπώλησης, όσο και η αγορά από μέρους των Πρασίνων του 12% που κατέχει ο ίδιος ο παίκτης σε περίπτωση πώλησής του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News