Πόσο κρίμα για τον Αλεξανδρόπουλο...

Παναθηναϊκός: Ανατροπή με Μίλαν και Αλεξανδρόπουλο!

Την κακή όψη του ποδοσφαίρου και του αθλητισμού γενικότερα, γνώρισε ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, ο οποίος σήμερα (4/8) θα έδινε τον αγώνα της ζωής του κόντρα στη Σλάβια Πράγας, αλλά τέθηκε εκτός λόγω ίωσης. 

Ο πολλά υποσχόμενος Έλληνας χαφ του Παναθηναϊκού ήταν παρών σε όλη τη διαδρομή του Τριφυλλιού για να εξασφαλίσει εκείνο το ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά στην Eden Arena δεν θα βρίσκεται σε θέση να βοηθήσει την ομάδα του.

Πλέον, εκείνος «τρέχει» με την ελπίδα να είναι σε θέση να αγωνιστεί σε επτά βράδια από τη «μάχη» στην Τσεχία μπροστά στον κόσμο του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Για τον 20χρονο ποδοσφαιριστή όλα ήταν ρόδινα (κατάκτηση Κυπέλλου, ντεμπούτο με την Εθνική) μέχρι και μια μέρα πριν τη Σλάβια Πράγας, όταν και του συνέβη το απρόοπτο με την ίωση. Εκείνος πρέπει να στηριχτεί ψυχολογικά και να καταλάβει πως τέτοιες καταστάσεις είναι «εντός προγράμματος». Ευχή όλων να βρεθεί την 11η του Αυγούστου στη Λεωφόρο…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News