Πόσα ξόδεψαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στον Αργυρό;

Πόσα ξόδεψαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στον Αργυρό;

Με την ψυχή τους γιόρτασαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Οι Πράσινοι πήγαν στον Αργυρό, όπου γλέντησαν μέχρι πρωίας. Οι Μακέντα και Χατζηγιοβάνης ήταν οι δύο παίκτες που έδωσαν ρέστα με τις φωνητικές τους ικανότητες, ενώ o Κώτσιρας εντυπωσίασε με τα χορευτικά του.




Οι Πράσινοι το… έκαψαν κυριολεκτικά κάνοντας μεγάλη… ζημιά στο μαγαζί, την οποία φυσικά πλήρωσε το αφεντικό του συλλόγου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του betcosmos.com, ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος απουσίαζε από το κέντρο, αλλά είχε εκπρόσωπο την κόρη του, κλήθηκε να πληρώσει το ποσό των 100.000 ευρώ για το γλέντι της ομάδας του στα μπουζούκια.




Ένα αρκετά μεγάλο ποσό, στο οποίο αν προσθέσουμε και το πριμ των 210.000 ευρώ για την κατάκτηση του Κυπέλλου, όπου 10.000 ευρώ πήραν όσοι αγωνίστηκαν και 5.000 ευρώ όσοι ήταν στην αποστολή, τότε το συνολικό κόστος για την κούπα ξεπέρασε τις 300.000 ευρώ!




Πηγή: betcosmos.com

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News