Πόσα έδιναν οι Kings στον Καλάθη;

Ο Χέινς που έρχεται για να... λυτρώσει τον Καλάθη

Το σήριαλ ΝΒΑ έλαβε τέλος για τον Νικ Καλάθη, αφού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανέλαβε προσωπικά την υπόθεση, καταφέρνοντας να πείσει τον Έλληνα γκαρντ να παραμείνει στον Παναθηναϊκό.

Διαβάστε το ποσό που του έδιναν οι Κινγκς και με πόσα αμείβεται στο “τριφύλλι”.

[ads2]

Χθες “έσκασε” το θέμα με το ενδιαφέρον των Σακραμέντο Κινγκς για τον Νικ Καλάθη, με τον Μάνο Παπαδόπουλο να βγαίνει και να λέει πως ο ομογενής γκαρντ θα εξαντλήσει το τριετές συμβόλαιο που έχει υπογράψει με τους Πράσινους. Σήμερα, όμως, προέκυψαν και άλλα… επεισόδια στο εν λόγω σήριαλ, το οποίο, βέβαια, είχε θετική κατάληξη για το “τριφύλλι”.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ανέλαβε να επικοινωνήσει με τον Καλάθη και να τον πείσει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό, αφού ο 27χρονος έδειχνε ιδιαίτερα θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στον μαγικό κόσμο για λογαριασμό των Κινγκς.

Ο άσος του “τριφυλλιού” ήθελε να παίξει στο Σακραμέντο, το οποίο ευχαρίστησε μέσω επιστολής, αλλά συμφώνησε σε όλα με τον κ. Γιαννακόπουλο και αποφάσησε να ηγηθεί της νέας εποχής στους Πράσινους, ύστερα από την αποχώρηση του Δημήτρη Διαμαντίδη.

Αξίζει, πάντως, να αναφέρουμε ότι το συμβόλαιο που πρόσφεραν οι Κινγκς στον Καλάθη ήταν πλουσιοπάροχο, καθώς έφτανε τα 3 εκατομμύρια δολάρια, ήτοι 2.727.450 εκ. ευρώ ετησίως. Βέβαια, ο Παναθηναϊκός του δίνει, ήδη, τεράστιο συμβόλαιο, αφού τον αμείβει με περίπου 2,1 εκ. ευρώ τον χρόνο, κάνοντάς τον, τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στο ρόστερ του.

Φυσικά και οι συνθήκες που του προσφέρει το “τριφύλλι” είναι ιδανικές, αφού ο διεθνής γκαρντ θα αναλάβει πλήρως τον έλεγχο του παιχνιδιού της ομάδας, προσπαθώντας να την οδηγήσει στην κορυφή της Ευρώπης έπειτα από έξι χρόνια.

πηγή: sportdog.gr

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News