Πόσα χρήματα θα δώσει για μεταγραφές ο Παναθηναϊκός

Οικονομική ένεση από το πουθενά στον Παναθηναϊκό

Περισσότερο από 1,7 εκατ ευρώ θα έχει ο Παναθηναϊκός την ευχέρεια να δαπανήσει σε ανάγκες του μεταγραφικές και άλλες λόγω της αποχώρησης ποδοσφαιριστών από το ρόστερ του.

Η αναφορά γίνεται για τα καθαρά χρήματα που έδινε στα συμβόλαια χωρίς σε αυτά να περιλαμβάνεται η εφορία το κομμάτι της οποίας μόνο αμελητέα ποσότητα δεν χαρακτηρίζεται.

Πιο αναλυτικά τα δεδομένα έχουν ως εξής:

– Ο Γκίας Ζαχίντ επέστρεψε στον ΑΠΟΕΛ όπου ανήκει αφού το τριφύλλι δεν ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του ύψους 1, 6 εκατ ευρώ. Το συμβόλαιο του Νορβηγού μέσου από τα πλέον υψηλά στο Κορωπί ήταν της τάξης των 300.000 ευρώ.

– Από κοντά και ο Ματιάς Γιόχανσον που κόστιζε 270.000 ευρώ τον χρόνο αλλά και

– ο Εμάνουελ Ινσουα των 240.000 ευρώ ετησίως.

– Παρελθόν και ο Χρήστος Δώνης που αμειβόταν με 160.000 ενώ ισόποσες ήταν

– οι απολαβές του Ζοάο Νούνες ο οποίος πραχωρήθηκε στην Ακαδημία Πούσκας με τους«πράσινους να βάζουν άλλα 200.000 ευρώ στο ταμείο τους από την πώλησή του στους Ούγγρους.

Μικρότερα σαφώς τα συμβόλαια του Κώστα Αποστολάκη που συνεχίζει στον ΑΠΟΕΛ και του Γιώργου Βαγιαννίδη που θα ζήσει το όνειρο της Ιντερ με τον Παναθηναϊκό να εισπράττει το ουκ ευκαταφρόνητο ποσό των 400.000 ευρώ από τα τροφεία του.

Πληροφορίες Realnews

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News