Πώς θα τους διαχειριστεί ο Μπόλονι;

Πώς θα τους διαχειριστεί ο Μπόλονι;

Eίμαστε περίεργοι πως ο Λαζλο Μπόλονι θα βολέψει στο σχήμα του, Βιγιαφάνιες, Μπουζούκη, Αγιούμπ όταν αυτά τα παιδιά έρθουν στην επιθυμητή φυσική κατάσταση.

Το φοβερό είναι ότι έχει διαρρεύσει στον Τύπο ότι η ΠΑΕ ετοιμάζεται να πάρει κι άλλο (!) “δεκάρι” μιας κι η κατάσταση του Λούκας είναι ανησυχητική με τον παίκτη πάνω από εφτά μήνες εκτός ρυθμού λόγω μυϊκού προβλήματος και πανδημίας.

Μέχρι σήμερα έχουμε δει ότι ο Μαροκινός κι ο Γιάννης είναι επιτελικά χαφ, βολεύονται να παίζουν στο συγκεκριμένο χώρο που τους επιτρέπει να τσεκάρουν την κίνηση των φορ.

Στα φιλικά ο Πογιάτος τους έδωσε τη μπαγκέτα και κάμποσες ελευθερίες, φάνηκε να απολαμβάνουν που βρίσκονταν στην φυσική τους θέση και το γεγονός πως στην Ελλάδα δεν υπάρχουν σε πληθώρα αθλητικά χαφ για να τους πιέσουν, είναι βέβαιο ότι με το που βρουν τις ανάσες τους θα προσφέρουν στην ανάπτυξη. Αν οι συγκεκριμένοι βρουν ελεύθερα μέτρα, δεν πιεστούν, μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Σε μια συνολικά προβληματική ομάδα οι επιλογές τους ήταν το ίδιο κακές όλο αυτό το διάστημα, δεν έκαναν τον Παναθηναϊκό επικίνδυνο, ούτε του επέτρεψαν να κερδίσει κάποιο ματς, αλλά μιλάμε για παίκτες εγνωσμένης αξίας που ο Μπόλονι καλείται να διαχειριστεί. Σε ένα πρωτάθλημα χαμηλού επιπέδου ο Παναθηναϊκός έχει το πλεονέκτημα να διαθέτει τρεις ποδοσφαιριστές που μπορούν να ελέγξουν τον ρυθμό και να μεταφέρουν το παιχνίδι στην αντίπαλη άμυνα.

Το θέμα είναι να βελτιωθούν στη φυσική κλατάσταση ώστε να βγάλουν ατομικές ενέργειες, να τρέξουν με τη μπάλα και να προσπάθησουν να περάσουν κάθετες πάσες.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News