Πώς θα ρεφάρει ο Παναθηναϊκός τα 1,3 εκατ. ευρώ

Οι παίκτες έβγαλαν... πίκρα για τη μικρή προσέλευση με Αστέρα

Στον Παναθηναϊκό προχωρούν σε αλλαγές στο ΟΑΚΑ, προκειμένου να μαζέψουν τη ζημιά από τον κορωνοϊό.

Πιο ευέλικτη σκοπεύει να γίνει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως γράφει η «SportDay» έτσι ώστε να περιορίσει τη ζημιά που έχει επιφέρει η πανδημία στη χώρα. Ένα από τα μεγαλύτερα θέματα που θα πρέπει να διαχειριστούν οι σύλλογοι είναι τα χαμένα έσοδα από τα παιχνίδια κεκλεισμενων των θυρών.

Ο Παναθηναϊκός μόνο από τα εισιτήρια υπολογίζεται ότι θα υποστεί ζημιά της τάξεως του 1,3 εκατ. ευρώ. Για το λόγο αυτό η «πράσινη» ΠΑΕ και το εμπορικό τμήμα της επεξεργάζονται ένα άλλο πλάνο, προκειμένου να καλύψουν κάπως τη ζημιά.

Εξετάζεται το ενδεχόμενο να «ντυθεί» το τηλεοπτικό κομμάτι της κερκίδας του ΟΑΚΑ με μεγάλα μπάνερ και σημάνσεις των χορηγών. Έτσι θα ομορφύνει κάπως η εικόνα αλλά και θα δοθεί μια μικρή ανταπόδοση στους βασικούς χορηγούς της ΠΑΕ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News