Πώς θα μπει στο σύστημα ο Φερέλ και ποιος θα "κοπεί" από τον Πρίφτη

Μπασκόνια - Παναθηναϊκός 81-79: Τα highlights της ήττας

Είναι ακόμα νωρίς στην Ευρωλίγκα, υπάρχουν τόσοι πρωτάρηδες στην ομάδα σε τέτοιο επίπεδο.

Οι αισιόδοξοι λένε πως Πρίφτης και σία παιχνίδι με παιχνίδι θα κάνουν step up. ‘Οπως στη Μπασκόνια ο Μεικόν, όπως στο παιχνίδι με την Φενέρ ο Φλόιντ, ενώ στην Ισπανία καλός ήταν και ο Πέρι.

Τα σκαμπανεβάσματα είναι λογικά, 3 παιχνίδια έχουν παίξει οι παίκτες και συνολικά η ομάδα θέλει χρόνο να βρουν χημεία οι αθλητές μεταξύ τους.

Έφτασε Οκτώβρης και ακόμα μεταγραφές κάνεις, θα δούμε πως θα μπει στο σύστημα ο Φερέλ και ποιους θα αφήσει έξω από το ελληνικό πρωτάθλημα ο κόουτς.

Άλλος μπελάς κι αυτός, να προπονείς άλλη ομάδα την Παρασκευή κι άλλη την Κυριακή. Στο μεταξύ ο Πρίφτης καλείται πρωτίστως να βελτιώσει την περιφερειακή άμυνα του γιατί εδώ και χρόνια δεν υπάρχει ομάδα που να μην βλέπει το καλάθι σαν βαρέλι απέναντι στον πρωταθλητή ακόμα κι όταν εκτελεί από τα εννιά μέτρα.

Αμυντικά αν βρουν αυτό που θέλουν οι προπονητές κάτι καλό μπορεί να γίνει γιατί κάποια παιδιά όπως ο Γουάιτ και ο Ρος είναι σκυλιά στην άμυνα και αυτό φαίνεται..

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News