Πώς σχολίασε ο Κουτσιαύτης το πέναλτι-σκάνδαλο που δεν δόθηκε στον Άρη (vid)

Πώς σχολίασε ο Κουτσιαύτης το πέναλτι-σκάνδαλο που δεν δόθηκε στον Άρη (vid)

Ο Κουτσιαύτης μιλώντας στο OPEN ξεμπρόστιασε την κιτρινόμαυρη προπαγάνδα και… δικαίωσε το newspao.gr.

Από τη πρώτη στιγμή γράφαμε για όργια στην Αγιά Σοφιά και για πέναλτι της χρονιάς που δεν δόθηκε υπέρ του Αρη.

Ο Κουτσιαύτης είπε ξεκάθαρα ότι υπάρχει πέναλτι, χωρίς να υπολογίσει στις αστειότητες ότι πρώτα βρήκε τη μπάλα.

Δείτε όσα ανέφερε:

Αναλυτικά όσα είπε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης στην εκπομπή του OPEN «Τotal Football»:

«Έδωσε πολλές κίτρινες κάρτες. Ηταν ενας μεγάλος αριθμός για αυτο το ματς. Στο πέναλτι που κέρδισε η ΑΕΚ, ο παίκτης του Άρη πέφτει πάνω στον παίκτη της ΑΕΚ. Σωστή η απόφαση του διαιτητή, είναι πέναλτι. Δεν υπάρχει επικινδυνότητα, παει να παίξει τη μπάλα, σωστά δεν δόθηκε κάρτα.

Στο πέναλτι που ζητάει ο Άρης, ο τερματοφύλακας βρήκε πρωτα τη μπάλα και με το γόνατο το κεφάλι του παίκτη. Βρίσκει με ριψοκίνδυνο τρόπο το κεφάλι. Είναι πέναλτι και κάρτα. Όταν υπάρχει επικινδυνότητα είναι πέναλτι. Ξεκάθαρη περίπτωση πέναλτι. Δεν υπάρχει πιο ξεκάθαρη περίπτωση από αυτή με το γόνατο στο κεφάλι. Θεώρησε πως επειδή βρήκε τη μπάλα για αυτο δεν έδωσε πέναλτι. Πολλές φορές λανθασμένα μπορεί να γίνει αυτή η κάλυψη στον διαιτητή πως δεν υπάρχει λάθος αλλά υπάρχει σοβαρό λάθος.

Στο 2-0 παίκτης της ΑΕΚ σκοράρει, υπάρχει ένα στιγμιαίο κράτημα. Δεν υπάρχει παράβαση, σωστή η απόφαση του διαιτητή να συνεχίσει το ματς. Ούτε στο μπάσκετ δεν δίνεται αυτό.»

Παναθηναϊκός: Ο λόγος της παρουσίας Αλαφούζου στο Κορωπί

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Ιωάννης Αλαφούζος βρέθηκε το Σάββατο στη προπόνηση της ομάδας και μίλησε στους παίκτες.

Ο ισχυρός άντρας της πράσινης ΠΑΕ θέλησε να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης και εμπιστοσύνης μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Αυτή την φορά δεν υπήρχαν γκάζια ούτε έθεσε τους παίκτες προ των ευθυνών τους όπως είχε κάνει πέρσι τον Δεκέμβριο στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Πιο συγκεκριμένα, ήθελε να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές προκειμένου οι Πράσινοι να καταφέρουν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα στο τέλος της σεζόν.

Μάλιστα, τους τόνισε πως τα τελευταία κακά αποτελέσματα δεν αλλάζουν σε καμία περίπτωση την πίστη του προς αυτούς και ότι είναι σίγουρος πως σύντομα η ομάδα θα παρουσιάσει την εικόνα που είχε στον πρώτο γύρο.

Ο Αλαφούζος είχε και μία ιδιωτική συζήτηση με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τον οποίο μίλησαν για τα μεταγραφικά ζητήματα.

Αυτό που τόνισε ο μεγαλομέτοχος στον Σέρβο προπονητή είναι ότι είναι διατεθειμένος να ικανοποιήσει οτιδήποτε του ζητήσει με σκοπό η ομάδα να καλύψει όλες τις ανάγκες της.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News