Πώς ο Ρος μπορεί να «λύσει» το ρόστερ του Παναθηναϊκού

Πώς ο Ρος μπορεί να «λύσει» το ρόστερ του Παναθηναϊκού

Ο Χάουαρντ Σαντ Ρος είναι ο παίκτης που θα καθορίσει τις εξελίξεις σχετικά με τον τρόπο που θα “λυθεί” το ρόστερ των πρασίνων.

Ο Κουβανός wing, εδώ και μήνες ήταν το πρώτο όνομα στον σχεδιασμό των πρωταθλητών, είναι αυτή τη στιγμή ο πληρέστερος αμυντικός παίκτης τους και εκτός αυτού διαθέτει ένα πολύ ενδιαφέρον πακέτο που αν εξελιχθεί ΚΑΙ στο σουτ μπορεί να φτάσει σε υψηλό επίπεδο.

Defensive stopper με κακό σουτ, μέτρια ντρίμπλα, καλό παιχνίδι μακριά από τη μπάλα, όλα σημαντικά στοιχεία για το νο1 υποστηρικτικό παίχτη στην κορυφαία ελληνική μπασκετική ομάδα.

Ο πρώην άσος της ΤΣΣΚΑ είναι δυνατό χαρτί κι ένας παίχτης ο οποίος τη σεζόν που έρχεται μπορεί να κάνει τη διαφορά, αφού το κίνητρο και το αμυντικό του πάθος μπορούν να πάνε τους πράσινους σε άλλο επίπεδο. Η υπόθεση του επηρεάζει σημαντικά και τις υπόλοιπες κινήσεις της ομάδας, γι αυτό ο Βόβορας αναφέρεται διαρκώς σε αυτόν…

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News