Πως να βρει ρυθμό;

Πως να βρει ρυθμό;

Στα 30 του ο Χουανκάρ “γυάλισε” το καλοκαίρι στον Τσάβι Ρόκα που είδε πάνω του τον αριστερό φουλ – μπακ που έψαχνε για το πρότζεκτ του.

Στα 30 του ο Χουανκάρ “γυάλισε” το καλοκαίρι στον Τσάβι Ρόκα που είδε πάνω του τον αριστερό φουλ – μπακ που έψαχνε για το πρότζεκτ του.

Έναν επιθετικογενή ακραίο που μπορεί να τρέξει όλη την πλευρά, που έχει τεχνικές αρετές, ταχύτητα, που μπορεί να σεντράρει, να δημιουργήσει, να φτιάξει φάσεις.

Στα πρώτα του ματς όντως έδειξε κάποια καλά στοιχεία αλλά με τους μικροτραυματισμούς του δεν έχει μπορέσει να βρει ως τώρα ρυθμό.

Το παιδί πέρσι έπαιξε σε 36 παιχνίδια στην δεύτερη κατηγορία με την Μάλαγα, απλώς έχει την ατυχία να αγωνίζεται σε μια νευρωτική και συμβιβασμένη με την αποτυχία ομάδα που επιπλέον είναι κι αγύμναστη, είναι επόμενο όλοι να είναι μέσα στα νεύρα, εξού και η…μανούρα με τον προπονητή του στο ημίχρονο του ντέρμπι, όταν έμαθε ότι θα αντικατασταθεί.

Ανεξαρτήτως…τσαμπουκάδων και παραπόνων ο Χουάνκαρ έκανε καριέρα στη La Liga σε Σαραγόσα, Μπέτις, Γρανάδα, Μάλαγα δείχνοντας στοιχεία σύγχρονου μπακ χαφ, επιπλέον στις ακαδημίες της Ρεάλ έπαιζε σαν εξτρέμ και το γεγονός αυτό είναι φανερό πως επηρέασε το παιχνίδι του.

Αυτά τα ήξερε ο Μπόλονι γι αυτό του έδωσε την ευκαιρία να παίξει βασικός το Σάββατο ασχέτως αν ο παίκτης δεν ακούμπησε μπάλα. Ο άνθρωπος δεν έχει καθόλου ρυθμό και πως να συμβεί αυτό όταν μια παίζει και πέντε κάθεται;

Τρεις μήνες στην Ελλάδα κι έχει εμφανίσει δυο φορές θέματα στους προσαγωγούς (17/9 και 28/9) και μια φορά οίδημα στο υποκνημίδειο, μέσα Οκτώβρη.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News