Πώς να μην εκνευρίζεσαι;

Φάντασμα στην Γαλλία ο Παναθηναϊκός - Ντροπιαστική βραδιά

Το εκνευριστικό με την ήττα στη Γαλλία από μια ομάδα που πριν λίγα χρόνια ούτε καν έβλεπες είναι (παρότι είσαι προετοιμασμένος βλέποντας αυτό το ρόστερ που έχει συγκεκριμένο ταβάνι) η εικόνα παράδοσης σε όλα τα επίπεδα και το γεγονός ότι απέναντί σου ΟΛΟΙ πετούν βότσαλα στη λίμνη, περιμένοντας μπάλες στο τρίποντο.

Ο Παναθηναϊκός εκτός του ότι λόγω βάθους και φυσικής ικανότητας δεν μπορεί να ανεβάσει σημαντικά τη γραμμή πίεσης της άμυνας του, απέκτησε και κάθετο παίκτη (Μακ) στην περιφέρεια που δεν νομίζουμε να βοηθήσει πολύ τον Σαντ Ρος στο καθήκον να τρέχει…παντού!

Στην πραγματική ομαδική άμυνα το σύνολο πρέπει να είναι έτοιμο να αμυνθεί παντού στο παρκέ, οι ψηλοί απέναντι σε περιφερειακούς κι οι γκαρντ χαμηλά.

Η καλή περιφερειακή άμυνα δεν είναι φυσικά επίτευγμα μόνο των κοντών για αυτό ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί σύντομα πόδια και rebounding κι όχι μόνο από τον Γιώργο Παπαγιάννη που εξακολουθεί να βρίσκεται σε σπουδαίο φεγγάρι.

Σε τέτοιες περιπτώσεις κατηφόρας μετρά ο αγωνιστικός χαρακτήρας της. Ειδικά την επόμενη μιας άθλιας βραδιάς που θα σου φέρει άγχος, ερωτηματικά και κακή ενέργεια στα αποδυτήρια.

Στην αναμέτρηση που ακολουθεί στο Μιλάνο θα φανεί τι δουλειά θα κάνει αυτές τις ώρες ο προπονητής, κυρίως ψυχολογικά, αφού τα κουκιά είναι μετρημένα σε ότι αφορά τον μ.ο κλάσης.

Μετά τον ισπανικό εφιάλτη το κόλπο δούλεψε κόντρα στους Βαυαρούς! Απέναντι στους Ιταλούς;

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News