Πώς έχασες την πρόκριση, Παναθηναϊκέ...

Πώς έχασες την πρόκριση, Παναθηναϊκέ...

Πριν από πέντε χρόνια ο Παναθηναϊκός έφθασε μια ανάσα από τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά αδίκησε τον εαυτό του και ηττήθηκε στο Βέλγιο από την Κλαμπ Μπριζ με 3-0.

Ήταν 5 Αυγούστου του 2015, όταν οι «πράσινοι» ετοιμάζονταν για τη σπουδαία αναμέτρηση απέναντι στον «κακό δαίμονα» της Κλαμπ Μπριζ.

Με προίκα το δύσκολο 2-1 της Λεωφόρου, το Τριφύλλι είχε τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Το «0-0» του πρώτου ημιχρόνου στο Βέλγιο έδινε βάσιμες ελπίδες για την είσοδό του στα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ωστόσο, στην επανάληψη και μέσα σε πέντε λεπτά βρέθηκαν πίσω στο σκορ με δυο γκολ, πριν συμπληρωθεί μια ώρα αγώνα… Αρχικά ο Κουλς έδωσε στους Φλαμανδούς το προβάδισμα, ενώ ο Βάσκες με απευθείας εκτέλεση φάουλ και την… βοήθεια του σώματος του Βέμερ, έκανε το 2-0.

Οι παίκτες του Γιάννη Αναστασίου έψαξαν στη συνέχεια για το γκολ που θα έστελνε το ματς στην παράταση, με τον Καρέλη μάλιστα να έχει και δοκάρι σε κεφαλιά στο 62ο λεπτό. Αντ’ αυτού, όμως, ήταν ο Ουλαρέ εκείνος που σκόραρε αργότερα τελικά, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ: Μπρουσές, Κουλς, Ντουάρτε, Μεσέλ, Ντε Μποκ, Σίμονς, Φόρμερ, Βάσκες (84’ Βάνακεν), Ντιρξ (66’ Μπολινιόλι), Ντε Σουτέρ (77’ Ουλαρέ), Ντιαμπί.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοτσόλης, Βέμερ, Ταυλαρίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Πράνιτς, Κουτρουμπής (60’ Πέτριτς), Ζέκα, Λαγός, Νίνης (73’ Λουντ), Καρέλης (73’ Κλωναρίδης), Μπεργκ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News