«Πόρτα» σε Δρακωτό από τον Αλαφούζο - «Ερασιτεχνικός ο τρόπος...»

«Πόρτα» σε Δρακωτό από τον Αλαφούζο - «Ερασιτεχνικός ο τρόπος...»

Ο Μάρκος Δρακωτός, Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας, ξαναχτύπησε την πόρτα του Γιάννη Αλαφούζου προκειμένου να αγοράσει τον Παναθηναϊκό, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Political», τη βρήκε κλειστή.

Σύμφωνα με το δημοσέιυμα, ο Γιάννης Αλαφούζος «δεν πρόκειται και πάλι να ασχοληθεί με τον Μάρκο Δρακωτό γιατί θεωρεί ερασιτεχνικό και με ψήγματα λαϊκισμού τον τρόπο που προσπάθησε να τον προσεγγίσει».

Υπενθυμίζεται ότι ο Μάρκος Δρακωτός επέλεξε να αναγγείλει εκ νέου το ενδιαφέρον του μέσω επιστολής στον ομογενειακό Τύπο.

Αυτή, είναι η δεύτερη φορά που ο πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου κάνει γνωστή την πρόθεσή του ως επικεφαλής και άλλων Ελλήνων επιφανώς οικονομικά ομογενών για την αγορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η πρώτη ήταν τον περασμένο Οκτώβριο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News