Πορώθηκε με την «Κηδεία» του Immune ο Χεζόνια! (vid)

Πορώθηκε με την «Κηδεία» του Immune ο Χεζόνια! (vid)

Παρά το γεγονός πως βρίσκεται στο Καζάν, ο Μάριο Χεζόνια συνεχίζει να υποστηρίζει τον καλό του φίλο από την Αθήνα και ράπερ Immune.

Ο Immune κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι από τον δίσκο «Promitheus» ονόματι «Funeral» (σ.σ Κηδεία), του οποίου το βίντεο κλιπ έγινε viral, καθώς γυρίστηκε το μεγαλύτερο κομμάτι αυτού με καπνογόνα μπροστά στη Βουλή.

Το συγκεκριμένο κομμάτι βρέθηκε στην κορυφή του Spotify τις πρώτες μέρες, ενώ στο YouTube έχει κάνει θραύση με παραπάνω από 200.000 views το πρώτο 24ωρο.

Ο Κροάτης πάουερ φόργουορντ της Ούνιξ, όχι μόνο σχολίασε κάτω από τη σχετική ανάρτηση του Immune, αλλά έβαλε και απόσπασμα από το κλιπ στις «ιστορίες» του. Θυμίζουμε πως ο πρώην παίκτης του Τριφυλλιού είχε συμμετοχή στο βίντεο κλιπ με τίτλο «Anthem», το πιο πετυχημένο track στην έως τώρα πορεία του υποσχόμενου ράπερ.

Δείτε παρακάτω:

Πορώθηκε με την «Κηδεία» του Immune ο Χεζόνια! (vid)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News