Πονίτκα: «Στη Ζενίτ Παπαδόπουλος και Πασκουάλ έλεγαν καλά λόγια για τον ΠΑΟ»

Πονίτκα: «Στη Ζενίτ Παπαδόπουλος και Πασκουάλ έλεγαν καλά λόγια για τον ΠΑΟ»

Παναθηναϊκός: Ο Ματέους Πονίκτα, μιλώντας στο Eurohoops, αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ, αλλά και τη σεζόν που έρχεται.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι τρομερό, ήμουν εδώ σαν αντίπαλος, θυμάμαι τα τελευταία ματς του Διαμαντίδη, αν και τότε υπήρχε ακόμα περισσότερος κόσμος. Ξέρετε τους οπαδούς, όλοι ξέρουν ότι είναι απίστευτοι. Χαίρομαι πολύ που είμαι μέρος μίας τόσο ιστορικής ομάδας, ελπίζω να κάνουμε κάτι ωραίο φέτος.

Δεν ήταν δύσκολη η απόφαση. Όταν σε θέλει ο Παναθηναϊκός, τότε δεν είναι τόσο δύσκολη η απόφαση. Η ιστορία της ομάδας και ο τρόπος που δουλεύει όλα αυτά τα χρόνια, το κάνει εύκολο. Ήθελα να γίνω μέρος αυτής της οικογένειας, αυτής της παραδοσιακής δύναμης.

Όταν έπαιζα στην Ζενίτ, ήμουν με τον Μάνο Παπαδόπουλο, τον Τσάβι Πασκουάλ, πάντα έλεγαν πολύ καλά λόγια για τον Παναθηναϊκό. Πάντα ήξερα τι θα γινόταν, αν ερχόμουν εδώ. Ήξερα πόσο καλή είναι η ομάδα, ο οργανισμός, οι φίλαθλοι. Επομένως, δεν ήταν δύσκολη απόφαση.

Είμαι μόλις μία ημέρα εδώ, πρέπει να μάθω την δομή και στα συστήματα. Αυτό που μου αρέσει πολύ είναι ότι όλοι παλεύουν, όλοι θέλουν να είναι hustle. Αυτό είναι κάτι στο οποίο μπορούμε να χτίσουμε. Πρέπει να προπονηθούμε μαζί, λείπουν ακόμα παίκτες, όπως ο Γκριγκόνις. Θέλουμε χρόνο να το βρούμε. Πρέπει να πάμε βήμα-βήμα.

Ελπίζω να είστε εδώ στο γήπεδο να μας στηρίζετε. Θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, η σεζόν είναι μεγάλη. Αλλά θα παλεύουμε και θα αφήνουμε και την καρδιά μας στο παρκέ για εσάς».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News