Πονάει περισσότερο, όταν αποχωρίζεσαι Παναθηναϊκούς!

Πονάει περισσότερο, όταν αποχωρίζεσαι Παναθηναϊκούς!

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί τόσο ο Γιώργος Δώνης, όσο και ο Νίκος Παππάς. Δύο άνθρωποι που με τον δικό του τρόπο ο καθένας, ταύτισαν το όνομά τους με το Σύλλογο μας. Έδωσαν στιγμές τεράστιας χαράς στον κόσμο και αγάπησαν την ομάδα με όλη τους τη ψυχή. Γράφει ο Greencorner.

Σίγουρα πρόκειται για δύο διαφορετικές περιπτώσεις και σε αυτό το άρθρο δεν θα μιλήσουμε για το εάν αγωνιστικά έπρεπε να αποχωρήσουν ή όχι. Αυτό θα το δείξει ο χρόνος. Ας είμαστε καλά το 2021 τέτοια εποχή, για να κάνουμε το… ταμείο.

Αυτό για το οποίο είμαστε σίγουροι, είναι ότι πονάει αρκετά όταν αποχωρίζεσαι από το σύλλογο γνήσιους Παναθηναϊκούς. Ανθρώπους που ξέρεις ότι πονάνε το τριφύλλι και αγωνίζονται για αυτό στο 100%. Με τα λάθη τους, με τα σωστά τους, είναι πάντα εκεί για να βγουν μπροστά και να δώσουν ό,τι έχουν και δεν έχουν προκειμένου να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Τέτοιες περιπτώσεις είναι και οι δύο. Και ο Γιώργος και ο Νίκος. Για αυτό στοιχίζει διπλά το «διαζύγιο».

Αγωνιστικά δεν θα μιλήσουμε όπως είπαμε και πριν, αλλά δεν γίνεται να μην κάνουμε καμία αναφορά στον τρόπο που έφυγαν. Ο μεν Δώνης αν και παρουσίασε ένα πολύ ανταγωνιστικό σύνολο για τα δεδομένα του μπάτζετ, θεωρήθηκε από τον Αλαφούζο για αδιευκρίνιστους λόγους κατώτερος τον περιστάσεων σε μια άνευ προηγουμένου κίνηση για τα Παναθηναϊκά δεδομένα. Ο δε Παππάς, ειδοποιήθηκε εντελώς άκομψα λίγη ώρα πριν τη συνέντευξη τύπου που θα σηματοδοτούσε το ξεκίνημα της μετά Γιαννακόπουλου εποχής.

Τέτοια αντιμετώπιση δεν άξιζε ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος. Δεν είναι τυχαίο που οι φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν ομόφωνη στάση επί του θέματος, ασχέτως αν τους ήθελαν ή όχι και τη νέα σεζόν. Οφείλουν όλοι όσοι ασχολούνται με το Σύλλογο, να μην προβαίνουν σε ενέργειες που πηγαίνουν κόντρα στις Παναθηναϊκές αξίες και στα ιδανικά. Να μην δίνουν τροφή στους αντιπάλους, μικραίνοντας την ομάδα. Ο κόσμος έχει κουραστεί τα τελευταία χρόνια να ζητάει τα αυτονόητα…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News