Πολύς δρόμος, λίγος χρόνος!

Πολύς δρόμος, λίγος χρόνος!

Ελάχιστοι μπορούν να κάνουν μια εκτίμηση για το τι ομάδα έχει στο μυαλό του ο Λάζλο Μπόλονι: ούτε οι παίκτες ακόμα δεν μπορούν να το μαντέψουν. Η εντύπωση όλων είναι ότι ο Ρουμάνος θα είχε μάλλον εύκολη δουλειά, ανέλαβε μια ομάδα προβληματική μεν, αλλά με κάμποσους μπαλαδόρους, όμως δεν είναι ακριβώς έτσι.

Ο κόουτς δεν δουλεύει σε μονταρισμένο σύνολο αλλά προσπαθεί πρώτον να καταλάβει τους παίκτες που έχει στα χέρια του και δεύτερον να τους σμιλέψει όπως εκείνος θέλει. Μέχρι σήμερα έχουμε γράψει πολλά για τον πλουραλισμό στην επίθεση λόγω των ονομάτων που υπάρχουν σε αυτή, αλλά και για τις αμυντικές αδυναμίες: η συζήτηση έχει βάση, αλλά είναι πρώιμη.

Για να δούμε την πρόοδο του κλαμπ πρέπει να δούμε Καρλίτος, Μακέντα να υποστηρίζονται καλύτερα από τα χαφ, τη διαχείριση του Βιγιαφάνιες και κυρίως τη συνύπαρξη Μαουρίτσιο-Κουρμπέλη: πέρυσι το πρόβλημα δεν ήταν οι φάσεις ή η έλλειψη φορ τύπου Καρλίτος, αλλά ότι όποτε ο Ζαχίντ και ο Χατζηγιοβάνης κλάταραν, τα χαφ δεν έδιναν γκολ κι οι επιθετικοί δεν συνεργάζονταν.

Αν αυτά βελτιωθούν, τότε ναι, ο Παναθηναϊκός θα έχει κάνει ένα βήμα μπροστά, αν όχι, στην καλύτερη θα ξαναδούμε τα περσινά -ανεξάρτητα με το αν φορ θα είναι ο Καρλίτος (που είναι το πιθανότερο) ή όποιος άλλος. Θεωρούμε επίσης βιαστική οποιαδήποτε κουβέντα για την άμυνα. Ακόμα δεν ξέρουμε ποιος είναι ο παρτενέρ του Σένκεφελντ και δεν έχουμε δει τον Χουάνκαρ, δεν έχει κλείσει η γραμμή των χαφ μιας και περιμένουν όλοι τον Βιγιαφάνιες: υπάρχει ακόμα δρόμος πολύς.\

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News