Πολύ νωρίς μεν, μα έφτασε η ώρα του μη παρέκει

Παναθηναϊκός: Φόβος και κακή επικοινωνία

Σε λίγες ώρες οι Κυπελλούχοι επιβάλλεται να ξεφορτωθούν κάθε αρνητική σκέψη, κάθε ανάμνηση από τον πρώτο αγώνα, να συγχρονιστούν με την εξέδρα που είναι βέβαιο ότι θα εκραγεί αν σκοράρουν πρώτοι και να πετύχουν την πρώτη τους ευρωπαϊκή νίκη μετά από…αιώνες απουσίας από τα κύπελλα της ΟΥΕΦΑ.

Αν αυτή φτάσει για να τους δώσει πρόκριση ή να τους πάει παράταση θα φανεί, έτσι κι αλλιώς η επιτυχία εξαρτάται από την Σλάβια (κακά τα ψέματα) η οποία φρόντισε να απλώσει το χαλί στα πόδια της μετά το 2-0 της 4ης Αυγούστου.

Πριν καν αρχίσουν τα πρωτοβρόχια το κλαμπ καλείται να σημειώσει την πρώτη πραγματική υπέρβαση της σεζόν.

Ίσως λίγο άδικα γι αυτή τη φουρνιά παικτών (που είναι ταλαντούχα, πήρε ήδη μια κούπα και ο κόσμος αρχίζει να πιστεύει/γουστάρει) ήρθε τη στιγμή του μη παρέκει.

Η αλήθεια είναι πως από την μέρα που η κληρωτίδα έβγαλε το όνομα της Σλάβια και με δεδομένη την μεταγραφική απραξία οι καμπάνες χτυπούσαν δυσοίωνα για πολλούς στο Κορωπί, αλλά οι παίκτες είναι οι τελευταίοι που φταίνε, χώρια που κι οι απουσίες του πρώτου αγώνα έκαναν χειρότερα τα πράγματα.

Αναζητάς ένα μικρό θαύμα σε λίγες ώρες, τους παίκτες που θα κρατήσουν όρθιο τον Παναθηναϊκό όρθιο και θα γίνουν “λίπασμα” για το ροκάνισμα του 0-2, ξεσηκώνοντας την εξέδρα και δίνοντας κουράγιο στους συμπαίκτες τους.

Το μυστικό κρύβεται στο καθαρό βλέμμα, προϊόν σιγουριάς και γεμάτων πνευμόνων, άλλωστε στη Λεωφόρο είναι πάντοτε αλλιώς, αν και τα τσιμέντα δεν παίζουν μπάλα. Γερά για τη νίκη λοιπόν κι όπου βγει…

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News