Πολύ αγχωμένος και βαρύς συγκριτικά με το καλοκαίρι

Πολύ αγχωμένος και βαρύς συγκριτικά με το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι ήταν από τους κορυφαίους των φιλικών αλλά από τότε που ξεκίνησαν τα επίσημα διακρίνεται μονάχα για τα λάθη του και το πόσο βαρύς δείχνει συγκριτικά με τους θερινούς μήνες.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Σερπέζη του οποίου η απόδοση ήταν τόσο φθίνουσα το Σάββατο που ο Παναθηναϊκός μαζεύτηκε μπροστά από τα καρέ του προσπαθώντας να απορροφήσει την έντονη επιθετικότητα των Ηπειρωτών.

Ο μικρός έχει παίξει ελάχιστα, δεν έχει ρυθμό, είναι κι άτυχος αφού έχει στιγματιστεί από προβληματικές εμφανίσεις του κλαμπ. Στο Ηράκλειο (2-2) ο νεαρός απλώς…κοίταζε τον Μεγιάδο στη φάση του 2-1.

Στο 62ο λεπτό αντικατέστησε τον Αλεξανδρόπουλο που αποχώρησε τραυματίας. Μπήκε την ώρα που ο ΟΦΗ είχε κερδίσει κόρνερ και η φωνή του Σωκράτη Διούδη ακούστηκε καθαρά: «Πάρε τον Μεγιάδο».

Ο Παναθηναϊκός είχε επιλέξει να αμυνθεί με μαν-του-μαν, αλλά ο 19χρονος μέσος μπήκε αφηρημένος στο γήπεδο. Στο κόρνερ ο ΟΦΗ σημάδευσε τον Μεγιάδο στην καρδιά της περιοχής, ο Σερπέζης έμεινε καρφωμένος στο έδαφος, έχασε τον παίκτη του, όμως ο κοντόσωμος Αργεντινός (1,74) με κεφαλιά αστόχησε.

Στο 77ο λεπτό σε φάση καρμπόν, σε κόρνερ από τα δεξιά, ο Σερπέζης μάρκαρε και πάλι τον Αργεντινό, όντας πάλι εκτός τόπου και χρόνου.

Ο Σαρδινέρο πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, ο Σερπέζης βρέθηκε χαμένος στο διάστημα και ο Μεγιάδο σε κενή εστία, εντελώς αμαρκάριστος, έκανε το 2-1.

Το Σάββατο μπήκε (πάλι) τρακαρισμένος στο τερέν, έκανε αχρείαστα τάκλιν, χάριζε κατοχές, γενικώς πολύ άγχος πρόδιδαν οι κινήσεις του πιτσιρικά που έχει δρόμο να διανύσει μέχρι να νιώσει σιγουριά.

Δείτε πώς νίκησε ο Παναθηναϊκός τον ΠΑΣ Γιάννινα:

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News