Με πολλές εκπλήξεις η αποστολή

Με πολλές εκπλήξεις η αποστολή

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον εντός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο με τον Αντρέα Στραματσόνι να ανακοινώνει αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης την αποστολή για το ματς της Κυριακής.

Τα πολλά προβλήματα τραυματισμών, τιμωριών και όχι μόνο ανάγκασαν τον Αντρέα Στραματσόνι να συμπεριλάβει δύο παίκτες από την ομάδα Νέων στην 21μελή αποστολή για τον αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο.

[ads2]

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός τεχνικός επέλεξε τους Στάικο και Ευαγγέλου και δεν αποκλείεται ένας από τους δύο να είναι και στους 18 της τελικής αποστολής, καθώς ειδικά στην άμυνα δεν υπάρχουν λύσεις.

Η 21μελής αποστολή: Κοτσόλης, Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Νάνο, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Ζέκα, Κλωναρίδης, Πέτριτς, Μαρινάκης, Καλτσάς, Βλαχοδήμος Π., Μέστο, Μπουμάλ, Μαμούτε, Εβαντζελίστα, Αμπέντ, Μολέδο, Λέτο, Ευαγγέλου και Στάικος.

Εκτός έχουν μείνει οι Βιγιφάνιες, Λουντ, Μπεργκ και Ταυλαρίδης (τιμωρημένοι), Λαγός, Τελάντερ και Πράνιτς (τραυματίες) και Εσιέν, Σάντσεθ που δεν υπολογίζονται.

Στην προπόνηση του Σαββάτου (28/5) ,το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε ζέσταμα, «κορόιδο» και παιχνίδι. Οι Πράνιτς και Τελάντερ απουσίασαν με άδεια.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News