Πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα

ΟΦΗ - Παναθηναϊκός κανάλι ώρα: Η τηλεοπτική μετάδοση

Το τελευταίο που θα θέλαμε είναι να το παίξουμε ειδήμονες (πως να το κάνεις όταν δεν μπορείς να δεις προπονήσεις;) ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος αλλά επειδή έχουμε διαβάσει κι ακούσει διάφορα τόσο καιρό, παραθέτουμε τις δικές μας απορίες:

-Ποιο είναι το “άρμα μάχης” της φετινής ομάδας: Η άμυνά της; Απέναντι σε Τρίπολη, Λάρισα (ομάδες που δεν τις λες και ποιοτικές) τα μπακ έτρεμαν με το που οι αντίπαλοι πλησίαζαν, χθες ο Φακούντο κόντεψε να δώσει ασίστ αλλά πρόλαβε τα χειρότερα ο Διούδης βγαίνοντας εγκαίρως μακριά από την εστία του, απομακρύνοντας τον κίνδυνο. Ο Πούγγουρας εκτέθηκε από τον Πλατέλλα, ενώ ούτε η επιστροφή Σένκεφελντ χάρισε στο τριφύλλι ηρεμία και σιγουριά. Επιπλέον με μοναδικό καθαρόαιμο ανασταλτικό χαφ τον Κουρμπέλη απουσιάζουν δραματικά τα κλεψίματα, ενώ αγωνιζόμενος με δύο “δεκάρια” (Αγιούμπ-Μπουζούκη) και ισάριθμα σέντερ φορ η ανισορροπία είναι πασιφανής.

-Ποιος είναι ο πιο φορμαρισμένος παίκτης; Ο Μακέντα έχει σκοράρει τα τελευταία γκολ με Λεβαδειακό (φιλικό) και Λάρισα αλλά πλην των τερμάτων ο Ιταλός είναι εξαφανισμένος από το χορτάρι, το χειρότερο είναι πως η παρουσία του μπερδεύει τον Καρλίτος ο οποίος δείχνει να έχει προσόντα αλλά αγωνίζεται μακριά από την περιοχή δράσης του.

-Ποιος είναι ο ηγέτης; Κανείς αυτή την στιγμή μιας και ουδείς δείχνει δυνατός στην προσωπική φάση.

-Σε τι ρυθμό πρέπει να πάει τα ματς ο Παναθηναϊκός; Οι πράσινοι έχουν δείξει ότι δεν τα καταφέρνουν ούτε σε γρήγορο, ούτε σε αργό τέμπο, το ανησυχητικό είναι πως μετά το 50΄οι περισσότεροι μένουν από δυνάμεις.

-Πόσο πραγματικό βάθος έχει το ρόστερ; Με Βιγιαφάνιες και Αϊτόρ έτοιμους να αναλάβουν ρόλους βασικών θεωρητικά δίνονται πολλές επιλογές στον προπονητή για εναλλακτικές στη φθορά τραυματισμών, τιμωριών κτλ, δεν παίζει καν ο πιο ξεχωριστός χαφ που είχες πέρσι (Χατζηγιοβάνης), δείγμα ότι ποδοσφαιριστές ποιοτικούς έχεις.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News