To Πολεμικό κλίμα της Μπρόντμπι θα κάνει καλό στον Παναθηναϊκό!

H ένσταση της Μπρόντμπι και η ερμηνεία του κανονισμού

Eίναι φανερό, ότι οι Δανοί μετά το 3-0 κάνουν ότι μπορούν, για να παίξει σε κόλαση ο Παναθηναϊκός στη ρεβάνς.

Πιο επικίνδυνο θα ήταν το παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό, αν πήγαινε να παίξει σε ένα άδειο γήπεδο και εφησυχασμένος , ότι έχει πάρει την πρόκριση, από τώρα που θα πάει να παίξει σε μία καυτή και φανατισμένη έδρα.

[ads2]

Και τα δύο παιχνίδια της Μπρότνμπι με την Χέρτα πριν από ημέρες αποκαλύπτουν το παιχνίδι των Δανών, που είναι το ίδιο εντός και εκτός έδρας.

Αυτό, που εντύπωσιάζει είναι η έδρα της Μπρόντμπι.

Μοιάζει με κολαστήριο με 30.000 κόσμο να φωνάζει και να σου …..τρυπάει τα αυτιά από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Οι οπαδοί της Μπρόντμπι είναι από τους πιο φανατικούς στην Δανία και τα όσα έκαναν και στο Βερολίνο, αλλά και στην Δανία προκάλεσαν την τιμωρία από την ΟΥΕΦΑ ενός κομματιού της εξέδρας της Μπρότνμπι για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

 Αρα το όλο κλίμα , που θα πάει να παίξει ο Παναθηναϊκός θα κρατήσει σε εγρήγορση την ομάδα. Τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω. Και στο τέλος  τα διάφορα τεχνάσματα της Μπρόντμπι(καταγγελία για Μπέργκ, ένσταση για το πέναλτι) γίνονται με μοναδικό στόχο να γεμίσει το γήπεδο παρά το 0-3 και πιστεύει, ότι ο κόσμος μπορεί να οδηγήσει την ομάδα του σε μία μεγάλη ανατροπή.
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα μπουν στο γήπεδο και θα διαπιστώσουν από το πρώτο λεπτό, ότι παίζουν σε ένα εχθρικό γήπεδο.

Με σοβαρότητα και συγκέντρωση θα πάρει την πρόκριση και θα αφήσει στους Δανούς τις ….καταγγελίες και τις ενστάσεις….

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News