Ποιος θα έρθει για 4άρι στον Παναθηναϊκό

Παναθηναϊκός: Το μεγάλο ερωτηματικό...

Ο Παναθηναϊκός του Ντέγιαν Ράντονιτς εντείνει τους ρυθμούς της προετοιμασίας του και μάλιστα προχθες έδωσε και το πρώτο φιλικό ματς. Χωρίς φυσικά τους διεθνείς που λείπουν στο Ευρωμπάσκετ επικράτησε με 97-63 του Απόλλωνα Πάτρας.

Όπως τόνισε πρόσφατα και ο ίδιος ο Ράντονιτς σε δηλώσεις του η μοναδική εκκρεμότητα που υπάρχει αφορά τον παρτενέρ του Ντέρικ Ουίλιαμς στο «4».Με τους πρωτοκλασάτους παίκτες στην Ευρώπη να έχουν κλείσει, οι πράσινοι έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στα «κοψίματα» του ΝΒΑ.

Ήδη ο Ράντονιτς έχει σημειώσει στο μπλοκάκι του κάποια ονόματα που έχει ξεχωρίσει. Το ιδανικό για εκείνον θα είναι ο παίκτης που τελικά θα αποκτηθεί να έχει και ευρωπαϊκή εμπειρία. Όπως για παράδειγμα ο Βραζιλιάνος Καμπόκλο. Ο παίκτης που έβγαλε τη μπάλα πριν πέσει στο καλάθι της Βραζιλίας σε εκείνη τη κρίσιμη βολή του Σλούκα στο Μουντομπάσκετ της Κίνας πριν από τρία χρόνια.

Στον Παναθηναϊκό δεν δείχνουν να βιάζονται για την απόφασή τους. Η διαδικασία των «κοψιμάτων» στο ΝΒΑ αρχίζει γύρω στις 25 του Σεπτέμβρη. Κάτι που πιθανότατα σημαίνει ότι στο Σούπερ Καπ που θα γίνει στη Ρόδο 1-2 Οκτωβρίου οι Πράσινοι θα παραταχθούν με το υπάρχον ρόστερ.

Όπως και να έχει όμως ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει παίκτη που θα συμπληρώνει ιδανικά τους Ουίλιαμς και Χουγκάζ στο «4».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News