Ποιος θα είναι ο... Ράις φέτος;

Ποιος θα είναι ο... Ράις φέτος;

Πέρσι ο Ταϊρίς Ράις ήρθε από τον πάγκο κι έδωσε μεγάλες βοήθειες στον Παναθηναϊκό, ειδικά στο τρίτο δεκάλεπτο, όταν η Εφές γύρισε το παιχνίδι και έφτασε στο σημείο να προηγείται.

Ο πολύπειρος γκαρντ έπαιξε δίπλα στον Νικ Καλάθη (11 πόντοι, 10 ασίστ), και προσέφερε 18 πόντους με 3/4 δίποντα, 3/4 τρίποντα και 3/3 βολές, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 λάθος! Αν δεν παίξει ο Νέντοβιτς είναι δύσκολα τα πράγματα, αν ο Σέρβος είναι καλά αναζητείται ακόμα ένας παράγοντας που θα κάνει τον Παναθηναϊκό πιο απειλητικό για τους Τούρκους.

Οι τελευταίοι διαθέτουν τον κορυφαίο παίκτη της διοργάνωσης, τον Οκτώβρη του 2019 οι πράσινοι τον άφησαν να κάνει τα δικά του και μπλόκαραν τους υπόλοιπους, κερδίζοντας στο τέλος εύκολα.

Η Εφές εκείνη τη μέρα σούταρε πολύ άσχημα από την περιφέρεια, με 6/30 τρίποντα, ο Λάρκιν τελείωσε με 4/6 σουτ από τα 6μ75, όπερ και σημαίνει πως οι υπόλοιποι της ομάδας του Εργκίν Αταμάν είχαν 2/24 από την περιφέρεια!

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News