Ποιος Ερτέλ - Κι άλλον «άσο» της Ρεάλ κοιτάει ο «Εξάστερος»!

Ποιος Ερτέλ - Κι άλλον «άσο» της Ρεάλ κοιτάει ο «Εξάστερος»!

Μπορεί ο Ερτέλ να αποτελούσε μια μεταγραφή… άλλων εποχών στον Παναθηναϊκό και για τα τωρινά δεδομένα να θεωρηθεί – εφόσον γίνει κάτι τέτοιο – υπέρβαση, ωστόσο, οι «πράσινοι» έχουν στο ραντάρ τους μια ακόμη λύση από τη «Βασίλισσα».

Ο Κόρεϊ Ουόλντεν της Μπάγερν, ο Νέιτ Ουόλτερς του Ερυθρού Αστέρα και ο Νάιτζελ Γκος-Ουίλιαμς, που αναμένεται να φύγει από την Ρεάλ, είναι επίσης περιπτώσεις, που μπορούν να «παίξουν» για τους «πράσινους». Κάπως έτσι θα κυμανθεί η κατάσταση.




Αλλωστε ο Παναθηναϊκός ακόμη και με το αυξημένο μπάτζετ, που θα έχει του χρόνου, δεν μπορεί να χτυπήσει περιπτώσεις, όπως ο Κέβιν Πάνγκος ή ο Μάλκολμ Ντιλέινι. Είναι μακριά από το βαλάντιο του εξάστερου αυτοί οι παίκτες.

Παράλληλα αποκλείεται να πάει ο Παναθηναϊκός και πάλι σε περίπτωση παίκτη από το Eurocup, όπως έκανε πέρυσι με τον Πέρι. Αλλωστε όποιος καεί στο χυλό, φυσάει και το γιαούρτι. Και οι «πράσινοι» δεν θέλουν να τους κολλήσουν «το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού». Ηδη έχουν κάνει πάρα πολλά λάθη, μην κάνουν κι άλλο σε ένα κομμάτι, που την έχουν πατήσει χοντρά.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News