Ποιοι πρέπει να είναι οι αντι-Όγκαστ, Φόστερ

Ποιοι πρέπει να είναι οι αντι-Όγκαστ, Φόστερ

Με Όγκαστ, Φόστερ υπ ατμόν ο Παναθηναϊκός χρειάζεται παίκτες με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, ήταν θέμα χρόνου να «βγει» τόσο έντονα αυτή η ανάγκη στο παιχνίδι της ομάδας.

Ο Αμερικανός αποκτήθηκε για πρωταγωνιστικό ρόλο, ο Ζακ πήρε νέα ευκαιρία να δείξει την αξία του προερχόμενος από σούπερ σεζόν στην Τουρκία, αλλά…μηδέν εις το πηλίκο.

Αν τελικά… σωθούν οι δύο αθλητές είναι γιατί το ταμείο είναι μείον, κατά τ’ άλλα η ομάδα θέλει ενίσχυση για να διεκδικήσει το νταμπλ, αφού αυτός είναι ο ρεαλιστικός της στόχος.

Να πάρει παίκτες που θα κληθούν να αλλάξουν καταστάσεις άρδην δεν γίνεται να φέρει, αλλά παιδιά που θα προσφέρουν μια χείρα βοηθείας σε Παπαγιάννη, Νέντοβιτς, Παπαπέτρου που σέρνουν το κάρο φέτος, μπορείς να φέρεις.

Το θέμα με τους προαναφερθέντες είναι να τους έχουν μείνει δυνάμεις την άνοιξη, με το προπονητικό τιμ να καλείται να βρει ιδανικό κοκτέιλ χαρακτηριστικών που θα μπορεί να μεταγγιστεί στους πράσινους και θα τους κάνει πιο δυνατούς και αξιόπιστους.

Το πρόβλημα είναι εμφανές, αυτό της λειτουργικότητας ώστε να πιάσει η ομάδα το μέγιστο όσον αφορά την αποτελεσματικότητα στην περιφερειακή γραμμή γιατί και το ποστ (αμυντικά και επιθετικά) είναι επίσης σημαντική πληγή για τον Παναθηναϊκό, που έχει μονάχα τον Παπαγιάννη να απειλεί.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News