Έρχονται ανατροπές με παίκτες αν φύγει ο Δώνης

ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 1-0: Highlights - VIDEO

Μία αλλαγή προπονητή πάντα επηρεάζει τους ποδοσφαιριστές. Αυτή τη στιγμή η ΠΑΕ επιχειρεί να ρίξει τους τόνους αλλά μοιάζει απίθανο να κολλήσει το γυαλί.

Μία αποχώρηση του Δώνη ενδέχεται να ανατρέψει τα δεδομένα με ορισμένους ποδοσφαιριστές. Σημαντικό ρόλο φυσικά θα παίξει και η άποψη που έχει ο Ρόκα γι αυτούς και φυσικά το οικονομικό. Εννοείται κι ο σχεδιασμός με τον διάδοχο του Δώνη διότι μπορεί για παράδειγμα να προτιμά διαφορετικό σχηματισμό άρα να θέλει και άλλα χαρακτηριστικό.

Ας δούμε ποιοι παίκτες μπορεί να επηρεαστούν ή όχι με έναν νέο προπονητή. Ο Ζαχίντ είναι επιλογή του Δώνη κι έχει ρήτρα άνω του 1,5 εκατ ευρώ. Ακόμα δηλαδή κι αν θέλει την παραμονή του ο Ρόκα δεν είναι απλά τα πράγματα. Για τους Ανουάρ, Νατζ που είναι δανεικοί θα πρέπει να ξεκαθαρίσει ο Ρόκα αν πρέπει να μείνουν κι έπειτα πώς μπορούν να μείνουν αφού ο πρώτος έχει ρήτρα τέσσερα εκατ. ευρώ κι ο δεύτερος λίγο κάτω από ένα εκατ. ευρώ.

Υπάρχουν όμως κι άλλες περιπτώσεις. Οι Μολό, Φάουστο, Βέργος θα γυρίσουν και ίσως άλλος προπονητής κρίνει ότι κάνουν. Επίσης οι Κολοβός, Μπεκ με τον Δώνη δεν κέρδισαν θέση βασικού. Ο Εμμανουηλίδης επιστρέφει και λογικά θα έχει ευκαιρία ενώ άγνωστο είναι τι θα πράξει ο Ρόκα με παίκτες όπως οι Μαυρομμάτης, Σέχου που δύσκολα θα μείνουν στο εξωτερικό.

Πηγή: Sportday

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News