Ποιοι φεύγουν αν δεν αποχωρήσει ο Αλαφούζος

Η βαθμολογία της Super League - Η θέση του Παναθηναϊκού (pic)

Δραματικά αναμένεται να αλλάξει το ρόστερ του Παναθηναϊκού σε περίπτωση που παραμείνει ο Γιάννης Αλαφούζος στη διοίκηση του Παναθηναϊκό.

Συγκεκριμένα, αρκετοί παίκτες είναι υποψήφιοι να αποχωρήσουν, ενώ για μερικούς είναι δεδομένη κιόλας η αποχώρηση. Αρχικά, παρελθόν θα αποτελέσουν οι δανεικοί Κάτσε και Μυστακίδης, καθώς επίσης και ο Βλαχοδήμος που έχει πουληθεί στην Μπενφίκα.

Aπό εκεί και πέρα, τελειώνουν τα συμβόλαια των Μπουζούκη, Λουντ, Μολίνς, Ευαγγέλου και Δώνη, οι οποίοι -εφόσον παραμείνει ο Αλαφούζος- δεν θα συνεχίσουν στο “τριφύλλι”. Αν αλλάξει η διοίκηση, τότε είναι ανοικτό το ενδεχόμενο για παραμονή των Λουντ, Μπουζούκη και Δώνη.

Επιπλέον, αν δεν αλλάξει η διοίκηση τότε θα ζητηθεί μείωση αποδοχών στους Ινσούα, Γιόχανσον, Λουτσιάνο και Μουνιέ, ζητώντας τους να πέσουν στα 200.000 ευρώ από τις 270.000, 330.000, 650.000 και 400.000 αντίστοιχα. Αν δεν δεχθούν, τότε θα προσπαθήσουν να βρουν λύση μέσω αποζημιώσεων.

Ακόμη, προς πώληση είναι και “επίσημα” οι Κουρμπέλης, Κουλιμπαλί και Λουτσιάνο (αν δεν αποχωρήσει με χαμηλή αποζημίωση και δεν δεχθεί μείωση συμβολαίου).

Στον αέρα είναι ο Οικονόμου που ναι μεν είναι απογοητευτικός, αλλά έχει χαμηλό συμβόλαιο και οψιόν για ανανέωση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News