Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που ζήτησε ο Φριντέτ όταν υπέγραψε στον Παναθηναϊκό!

Ανακοίνωσε και ο Γιαννακόπουλος Φριντέτ! (pic)

Ο Τζίμερ Φριντέτ είναι ο νέος παίκτης του Παναθηναϊκού και θέλει να ξεκινήσει να δουλεύει για τη νέα σεζόν άμεσα! Το Eurohoops αποκαλύπτει το πρώτο πράγμα που ζήτησε μετά την ολοκλήρωση της συμφωνία με τους “πράσινους”…

Ο Τζίμερ Φριντέτ γεννήθηκε για να… σκοράρει και ο Παναθηναϊκός γνωρίζει πολύ καλά πως έπειτα από την ολοκλήρωση της εντυπωσιακής μεταγραφής, προσθέτει στο ρόστερ του έναν χαρισματικό σουτέρ.

Αυτό λοιπόν ήταν και το πρώτο “άγχος” του παίκτη, λίγες ώρες έπειτα από την επίσημη ανακοίνωση που τον έντυσε οριστικά στα πράσινα.

Γνωρίζοντας πως το σουτ από κάθε απόσταση αποτελεί το βασικό προσόν του, ο Φριντέτ ζήτησε να προμηθευτεί άμεσα με μπάλες ίδιες με αυτές που χρησιμοποιούνται στην Ευρωλίγκα, ώστε να ξεκινήσει να προπονείται με αυτές και να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες.

Για έναν σουτέρ άλλωστε, η “επαφή” με την καινούρια μπάλα, η όσο γίνεται πιο γρήγορη εξοικείωση μαζί της και το γενικότερο “φίλινγκ”, επηρεάζουν άμεσα το ποσοστό ευστοχίας και τον ρυθμό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τζίμερ Φριντέτ ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν με ποσοστό 42.4% στα σουτ τριών πόντων στην Κίνα, εκτελούσε με 37.2% σε 241 παιχνίδια στο ΝΒΑ και σπάνια συγχωρεί όταν μένει ελεύθερος στην περιφέρεια.

Πηγή: eurohoops.net

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News