Ποιο είναι το ακόμη χειρότερο στον Παναθηναϊκό!

Ποιο είναι το ακόμη χειρότερο στον Παναθηναϊκό!

Τραγικός ο Παναθηναϊκός σε ότι αφορά τον τομέα της διαχείρισης του σκορ. Έγινε στην Τρίπολη, έγινε στο Καραϊσκάκη, έγινε και με τον Αρη. Ό,τι πάει μέσα, γράφει.

Θα πει κάποιος είναι ντεφορμέ κάμποσοι, υπάρχουν και απουσίες όμως η μεγάλη διαφορά του 2021 είναι ότι πλέον δέχεσαι γκολ από τον καθένα και δεν αρκούν οι νίκες με μισό-μηδέν τις οποίες επί Μπόλονι είχες καθιερώσει.

Το ακόμη χειρότερο…

Το ακόμα χειρότερο είναι ότι στην ομάδα δείχνουν να μην πιστεύουν την ευρωπαϊκή έξοδο. Εικόνα ανημποριάς και παράδοσης, καμία διάθεση για μάχη και απαντήσεις, ένα νοσηρό κλίμα το οποίο παρασέρνει και τους καλούς παίκτες.

Ο Μαουρίσιο περπατάει, ο Διούδης είναι …αλλού, ο Χατζηγιοβάνης λαβωμένος, ο Σένκεφελντ μια από τα ίδια.

Δεν ήταν διαθέσιμος π.χ για το ματς με την ομάδα του Μάντζιου ο Χατζηγιοβάνης και ο ο Παναθηναϊκός έμοιαζε με αμάξι που πηγαίνει με τρεις ρόδες, χωρίς βοήθειες από τους άλλους δημιουργικούς του χαφ (Βιγιαφάνιες, Μαουρίσιο) ο γηπεδούχος ήταν αποκρουστικός στο μάτι.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News