Ποια ήταν η καλύτερη και ποια η χειρότερη μεταγραφή του μπασκετικού Παναθηναϊκού για το 2018; (polls)

Ποια ήταν η καλύτερη και ποια η χειρότερη μεταγραφή του μπασκετικού Παναθηναϊκού για το 2018; (polls)

To newspao.gr σας καλεί να ψηφίσετε για το ποια ήταν η καλύτερη και ποια η χειρότερη μεταγραφή του μπασκετικού Παναθηναϊκού για το ημερολογιακό έτος του 2018.

Τα στατιστικά που αναγράφονται αφορούν μόνο τους αγώνες της Euroleague και μετρούν επιδώσεις ως και τις 20/12/18.

Αναλυτικά οι παίκτες:

Μάικ Τζέιμς: Ο Αμερικανός γκαρντ έχει λατρευτεί από τον κόσμο του Παναθηναϊκού και τον Φλεβάρη του 2018 επέστρεψε για να φορέσει για δεύτερη φορά την πράσινη φανέλα, όντας ο μεγάλος πρωταγωνιστής των τελικών της Basket League και ένα από τα βασικά γρανάζια για την κατάληψη της 4ης θέσης στην regular season της Euroleague.  Μέτρησε 16.2 πόντους (63%δ., 24%τρ.), 2.8 ριμπάουντ, 4.2 ασίστ και 1.3 κλεψίματα μ.ο..

Άντριαν Πέιν: Ο θηριώδης σέντερ ήρθε και αυτός τον Φλεβάρη του 2018 στην ομάδα, ωστόσο -αν και σε κάποια ματς έδειξε καλά στοιχεία- δεν μακροημέρευσε. Μέτρησε 4.8 πόντους (58% δ.) και 2.8 ριμπάουντ ανά ματς.

Κιθ Λάνγκφορντ: Ο 36χρονος σταρ ήρθε στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι και έχει βοηθήσει τους “πράσινους” έχοντας ως τώρα 12.1 πόντους (52%δ., 37% τρ.), 2.2 ριμπάουντ και 1 ασίστ ανά ματς.

Στεφάν Λάσμε: Σκιά του εαυτού του είναι ο έμπειρος σέντερ ο οποίος στο δεύτερο πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό μετράει 5.3 πόντους (52%δ, 100% τρ.) και 2.8 ριμπάουντ μ.ο..

Γιώργος Παπαγιάννης: Ο νεαρός σέντερ αποτέλεσε επένδυση του Παναθηναϊκού. Ως την ημέρα που γράφτηκε το παρόν άρθρο (20/12) έχει 3 πόντους (75%δ.) και 1.3 ριμπάουντ ανά 10:43.

Ιωάννης Παπαπέτρου: Ο Έλληνας φόργουορντ αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό και ως τώρα έχει 7.1 πόντους (48% δ., 36% τρ.) και 3.8 ριμπάουντ ανά 20:22.

Ντεσόν Τόμας: Ήρθε να καλύψει το κενό του Σίνγκλετον, ωστόσο είναι με διαφορά ο χειρότερος αμυντικός της διοργάνωσης. Επιθετικά έχει 7.7 πόντους (52% δ., 32% τρ.) και 2.8 ριμπάουντ ανά παιχνίδι.

Bαγγέλης Σακελλαρίου: Έχει αγωνισθεί ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί.

Καλύτερη μεταγραφή:

Καλύτερη μεταγραφή

Μάικ Τζέιμς
Άντριαν Πέιν
Κιθ Λάνγκφορντ
Γιώργος Παπαγιάννης
Ντεσόν Τόμας
Στεφάν Λάσμε
Ιωάννης Παπαπέτρου

Χειρότερη μεταγραφή:

Χειρότερη μεταγραφή

Μάικ Τζέιμς
Άντριαν Πέιν
Κιθ Λάνγκφορντ
Γιώργος Παπαγιάννης
Ντεσόν Τόμας
Στεφάν Λάσμε
Ιωάννης Παπαπέτρου

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News