Πογιάτος στους παίκτες: «Xάσαμε από τον πρωτοπόρο!»

Πογιάτος στους παίκτες: «Xάσαμε από τον πρωτοπόρο!»

Ο Ντάνι Πογιάτος μίλησε στους παίκτες του πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης.

Ο Ισπανός προπονητής τόνισε ότι η ομάδα ήταν άτυχη και ότι η ομάδα είναι ακόμη νέα και πως η ήττα προήλθε από τον… πρωτοπόρο!

Ο Ισπανός τεχνικός στάθηκε στην ατυχία και τις χαμένες ευκαιρίες: «Ημασταν άτυχοι στο χθεσινό παιχνίδι και είχαμε ευκαιρίες, για να σημειώσουμε γκολ. Ημασταν καλοί στο δεύτερο ημίχρονο και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια, που κάνατε. Θα μπορούσαμε να είχαμε ισοφαρίσει στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με την ευκαιρία του Βέλεθ και στη συνέχεια να κερδίσουμε το ματς με το δοκάρι και τις ευκαιρίες, που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο».

Και ο Πογιάτος συνέχισε: «Ξέρω ότι είναι δύσκολες οι στιγμές, αλλά συνεχίζουμε την δουλειά μας. Είμαστε νέα ομάδα, χάσαμε από τον πρωτοπόρο, αλλά είμαστε πολύ καλύτεροι και θα βελτιωθούμε και στη συνέχεια».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News