Πογιάτος: "Ξανά ευρωπαϊκή ομάδα ο Παναθηναϊκός"

Πογιάτος: "Ξανά ευρωπαϊκή ομάδα ο Παναθηναϊκός"

Ο Ντάνι Πογιάτος έχει στόχο να κάνει ξανά μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ τον Παναθηναϊκό όπως ανέφερε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Onda Madrid»

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό. Είναι η πρώτη μου μεγάλη εμπειρία ως προπονητής και νιώθω μεγάλο ενθουσιασμό και ευθύνη ώστε, στα χρόνια που έχουμε συμβόλαιο (σ.σ. εννοεί ο ίδιος και οι συνεργάτες του), να δούμε τον Παναθηναϊκό εκεί που του αξίζει. Όπως τον θυμόμαστε, ως μια μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα», σχολίασε αρχικά.

«Όταν φτάνεις στην Ελλάδα καταλαβαίνεις το μέγεθος του συλλόγου, ο οποίος έχει μια απίστευτη κοινωνική μάζα. Τα τελευταία χρόνια, λόγω οικονομικών προβλημάτων, ο σύλλογος χρειάστηκε να αναδομηθεί, αλλά άντεξε την κατάσταση, την γύρισε και φέτος τελειώνει η ευρωπαϊκή τιμωρία», συμπλήρωσε ο τεχνικός των «πράσινων» που έκανε ανεπίσημο ντεμπούτο κόντρα στη Μαρκό.

Στη συνέχεια μίλησε για τη μεταπήδησή του στον Παναθηναϊκό από τα τμήματα υποδομής της Ρεάλ Μαδρίτης. «Εργάστηκα στον πιο μεγάλο σύλλογο του κόσμου και ήρθα πιθανότατα στον ιστορικά πιο μεγάλο σύλλογο της Ελλάδας. Αυτό μου δίνει μεγάλο κίνητρο και μου ανοίγει πόρτες στο επαγγελματικό μέλλον, που τόσο πάλεψα γι’ αυτό», επεσήμανε.

Για την πορεία της Κ-19 της Ρεάλ Μαδρίτης, την οποία δεν έχει ξεχάσει, παρότι δεν εργάζεται πλέον στον σύλλογο: «Την παρακολουθώ ως ένας ακόμα φίλαθλος και είμαι πολύ χαρούμενος. Βάλαμε και εμείς το δικό μας λιθαράκι, κρίμα γιατί θα μας άρεσε να το τελειώσουμε και να το παλέψουμε εμείς. Η ομάδα, όμως, είναι σε πολύ καλά χέρια».

Για τον Ραούλ που τον διαδέχθηκε: «Είναι ένας μεγάλος προπονητής, με μια τρομερή νοοτροπία στην δουλειά και πολύ γενναιόδωρος στην προσπάθεια. Πάντα βοηθάει τους ποδοσφαιριστές, τους μεταδίδει τις αξίες του ιδίου και του συλλόγου. Είναι καλός συνάδελφος και τον θεωρώ έναν καλό μου φίλο».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News