Πογιάτος: Η απορία για Κολοβό που «δείχνει» παραμονή

Πογιάτος: «Ήρθα στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας»

Ο Ντάνι Πογιάτος, όπως ο ίδιος δήλωσε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, ανέφερε ότι είδε όλα τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ, επομένως έχει άποψη για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν.

Ο Ισπανός προπονητής, βλέποντας μάλιστα τα στοιχεία από την πλατφόρμα Whyscout, εξέφρασε την απορία του για το Δημήτρη Κολοβό.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το sdna.gr, ο Πογιάτος ρώτησε τους ιθύνοντες του τριφυλλιού τους λόγους για τους οποίους είχε μικρή επιρροή στην ομάδα φέτος ο Κολοβός, με γνώμονα τα ποδοσφαιρικά του στοιχεία και το βιογραφικό του.

Ο Ισπανός προπονητής επεσήμανε, πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα, ότι ο Κολοβός είναι αποκλειστικά παίκτης για τον άξονα (πίσω από τον επιθετικό ή στην κορυφή) και όχι για τα άκρα, και αναρωτήθηκε εάν υπήρξε κάποιο εξωαγωνιστικό παράπτωμα ή προσωπικοί ψυχολογικοί λόγοι που τον ανάγκασαν να μην έχει ενεργό ρόλο στην ομάδα. Η απάντηση που εισέπραξε ο Πογιάτος ήταν αρνητική σε αμφότερες τις απορίες που έθεσε.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News