Πογιάτος: «Έτσι έφυγα από τον Παναθηναϊκό - Δεν με άφησαν να δουλέψω»

Πογιάτος: «Έτσι έφυγα από τον Παναθηναϊκό - Δεν με άφησαν να δουλέψω»

Για τον τρόπο με τον οποίο απομακρύνθηκε από τον Παναθηναϊκό μίλησε για πρώτη φορά ο Ντάνι Πογιάτος.

Ο Ισπανός τεχνικός που θα αναλάβει την ιαπωνική Τοκουσίμα Βόρτις τον Φεβρουάριο, μίλησε στην As και αναφέρθηκε στην απόλυσή του από τους «πράσινους».

Είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν ξέρω τι συνέβη. Προέρχονταν από καταγγελία για το Financial Fair Play, άλλαξαν παίκτες, αθλητικό διευθυντή… Δεν με άφησαν να δουλέψω. Η δυναμική δεν ήταν τόσο κακή. Ήμουν χαρούμενος στη Ρεάλ Μαδρίτης και αν την άφησα είναι επειδή μου ζήτησαν να δώσω ένα στυλ στην ομάδα και το σύλλογο. Αλλά έφτασαν μια ήττα και ισοπαλία στο τελευταίο λεπτό και είδαν ότι ήταν η ώρα της αλλαγής.

Υπήρχε καλή προδιάθεση από τον ιδιοκτήτη, ούτε υπήρξε τελεσίγραφο … Ήταν ένα πολύ περίεργο πράγμα. Είχα μια άδεια, πήγα με τη σύζυγό μου έξω από την Αθήνα και ενώ έλειπα μου είπαν να πάω στα γραφεία. Αλλά πριν από όλα αυτά, η απόλυση είχε ήδη γίνει γνωστή σε όλα τα μέσα ενημέρωσης. Μια καταστροφή».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News