Πογιάτος: Δεν ανέφερε Παναθηναϊκό, τον «πρόδωσαν» οι δημοσιογράφοι!

"Ο Πογιάτος της Ρεάλ Μαδρίτης για προπονητής του Παναθηναϊκού"

Ο Παναθηναϊκός την επόμενη σεζόν θα πορευτεί τον πάγκο του με τον Ντάνι Πογιάτος, ο οποίος όμως δεν θέλησε να αναφερθεί στο τριφύλλι.

Ειδικότερα, ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε στην Ισπανία για τη νέα πρόκληση που αναλαμβάνει, χωρίς να αναφερθεί, όμως, στους πράσινους.

Παρόλα αυτά ο Πογιάτος… προδόθηκε για το μέλλον του από τους δημοσιογράφους, οι οποίοι, αφού τελείωνε η συνέντευξη ανέφεραν: «Ευχαριστούμε πολύ και καλή τύχη στο νέο πρότζεκτ που έχετε αναλάβει». Ο Πογιάτος χαμογέλασε!

Τι άλλο είπε στη συνέντευξη: «Είμαι έτοιμος για μια νέα πρόκληση, θα κάνω το καλύτερο, όπως κάθε φορά.

Ήταν μια μεγάλη, ευχάριστη, έκπληξη για μένα ο Ζόρντι Κρόιφ. Ο τρόπος που δουλεύει είναι εξαιρετικός. Προετοιμάζεται πολύ καλά, είναι έξυπνος. Ήταν πολύ εύκολο να δουλεύεις μαζί του. Έχουμε παρόμοιο στιλ, ο καθένας βέβαια με τις ιδέες του.

Ένιωθα άνετα να δουλεύω μαζί του, μου άνοιγε το δρόμο κατά κάποιον τρόπο. Σου έδινε την αυτονομία να κάνεις τη δουλειά σου όπως νομίζεις καλύτερα, με έκανε να νιώθω προπονητής, όχι ως βοηθός προπονητή κι αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News