Τότε επιστρέφουν Ταμπόρδα και Κοντούρης στον Παναθηναϊκό
Θετική εξέλιξη για τον Παναθηναϊκό, καθώς Βισέντε Ταμπόρδα και Σωτήρης Κοντούρης πλησιάζουν στην πλήρη επιστροφή τους στις προπονήσεις.
Με ευχάριστα νέα από το μέτωπο των τραυματιών συνεχίζεται η προετοιμασία του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης», ενόψει της επανέναρξης της Stoiximan Super League και του αγώνα με τον Ολυμπιακό.
Ο Τζέικομπ Νίστρουπ δούλεψε και την Πέμπτη πάνω στην κυκλοφορία της μπάλας, στην ένταση και στην ταχύτητα των επιλογών, με τους παίκτες να περνούν από ασκήσεις κατοχής και γρήγορων μεταβιβάσεων πριν ολοκληρώσουν το πρόγραμμα με παιχνίδι σε μικρούς χώρους.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Βισέντε Ταμπόρδα παρουσιάζει σταθερή βελτίωση και το πλάνο προβλέπει να αρχίσει από τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου να συμμετέχει σε μέρος της προπόνησης μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.
Εφόσον δεν προκύψει κάποια ενόχληση, ο Αργεντινός αναμένεται να αυξάνει σταδιακά τον φόρτο δουλειάς, με στόχο την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου να ακολουθήσει ολόκληρο το πρόγραμμα και να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς.
Θετική είναι η εικόνα και για τον Σωτήρη Κοντούρη, ο οποίος εξακολουθεί να ακολουθεί το πρόγραμμα αποκατάστασης που έχει σχεδιαστεί για την επιστροφή του.
Με τα σημερινά δεδομένα, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής αναμένεται να ενταχθεί πλήρως στις προπονήσεις την Πέμπτη 8 ή την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου, εφόσον η αποκατάστασή του συνεχιστεί χωρίς κάποιο απρόοπτο.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τι ισχύει με Γκαρσία – Τα ποσά, η οψιόν και το πλάνο για να τον κρατήσει
- Παναθηναϊκός-Μακάμπι: Η πρόβλεψη του ΑΙ για νικητή και σκορ
- Παναθηναϊκός: Έτοιμος να «σπάσει» συμβόλαιο για σέντερ αν χρειαστεί
- Ξεκινά σήμερα το ΣΠΟΡ FM TV – Τα δύο πρώτα κανάλια και τι θα μεταδίδουν
- Μάικ Τζέιμς: Το μήνυμα στήριξης από τη Θύρα 13 και η φωτογραφία που επέλεξε